Pozdrowienia dla właściciela czerwonej Alfy 145 zaparkowanej pod salonem Kia w Zabrzu :)
Printable View
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej Alfy 145 zaparkowanej pod salonem Kia w Zabrzu :)
to nie czasem twoja alfa mrugała do mojej srebrnej 156tki jakoś z tydzień temu na drodze koło makro w stronę reala? Jak tak to pozdrawiam :)
Dokładnie tak. Z tego co pamiętam co miałes antene CB z tyłu na klapie? :) Dobrze kojarze? Było to chyba w środe :D Pozdrawiam również :))
ja cb nie mam. z cb na klapie się buja jedna alfa po zabrzu, ale jej użytkownik chyba się tu nie pojawia. Tak czy siak skoro obydwoje mrugaliśmy to musieliśmy się faktycznie mijać :)
Do zobaczenia znowu
Wrzuć jakies fotki do profilu :)
Pozdrowienia dla kierowcy 156 na blachach KOS dokładnie o godzinie 22:13 nie daleko stacji benzynowej w Bulowicach :)))Awaryjki były o bananie na twarzy nie wspomnę hehehe:)
a ja pozdrówka dla blondi w srebnej 166ce czestochowa przelocik w strone siewierza :):) ok 16 tej piątek
kto lata 164 na xenonie i zenderach na sh blatach ładna sztuka
Mrugam, macham i kicha :( :mad:
Lutraki nie przejmuj się, niestety co raz więcej baranów kupuje Nasze autka bo są tanie i nie kumają