Pozdro dla prowadzącego srebrną 156 - wlatywał z Sobieskiego w Wilanowską, a ja właśnie leciałam w odwrotnym kierunku, tuż przed 20tą wczoraj. Wydawało mi się, że rękę uniósł ;))
Printable View
Pozdro dla prowadzącego srebrną 156 - wlatywał z Sobieskiego w Wilanowską, a ja właśnie leciałam w odwrotnym kierunku, tuż przed 20tą wczoraj. Wydawało mi się, że rękę uniósł ;))
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 sw, który zaparkował dzisiaj koło mnie na Lidlu na ul. Braniborskiej.
pozdrowienia dla srebrnej 156 DZL przy Biedronce w Złotoryi na legnickiej oraz bliźniaczki DLW we Lwówku, która zaparkowała tuż pod moim sklepem... jakby wiedziała że blisko niej moja alfinka parkuje :)
Widziany wczoraj Artorius w Lubinie ciemno szara AR 159 (DL) zaparkowana przy ul. Ptasiej na parkingu Społem "Alfa" około godziny 17:20
a wczora z wieczora na gondowiance mijala mnie bordowa 156. Kierownik dygnal:)
Załącznik 42256
Jak to Twoja dziunia to pozdrówka:)
jak najbardziej moja :) kurcze ale ja zaspany bylem :P
wzajemnie pozdrowienia :)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 DB 923XX. Jechałem na tyłach od Starych Bogaczowic do ronda w Szczawnie. Tak BTW ta 156 odstawiała niezłe fajerwerki - z tylnego prawego koła leciały iskry jak na sylwestra ;)
Łezka mi się w oku kreci jak czytam Wasze posty. Ten widział tego, mrugnął innemu, a jeszcze innemu pomachał. Mi już nikt nie mruga, nie pokazuje łapki:( No cóż, mój mundek (samochód zastępczy niestety na dłużej), choć na klubowych ramkach AR to nie Alfa:( Eh.....