jedna bella dostała nową chłodnicę klimatyzacji i osuszacz, opłukałem ją także na myjni bezdotykowej z kurzu. druga dostała nową linkę ręcznego oraz zamówione nowe letnie obuwie.
Printable View
jedna bella dostała nową chłodnicę klimatyzacji i osuszacz, opłukałem ją także na myjni bezdotykowej z kurzu. druga dostała nową linkę ręcznego oraz zamówione nowe letnie obuwie.
regeneracja turbiny + nowy olej i filtr oleju
nowe wahacze przód dół
nowe sprzęgło
filtr kabinowy + paliwa
4 felgi po regeneracji
czekam teraz aż lakiernik skończy malować elementy i wsio poskłada...
Nareszcie po zimie wymienione gorne wahacze ,dolny prawy wahacz,końcówki kierownicze, łączniki stabilizatora no i po wszystkim zrobiona zbieżność,i .... cisza z przodu:rock:
Moja maszyna dziś miała ze mną sporo do czynienia, wymieniłem jej łączniki stabilizatora, uszczelkę pod pokrywą zaworów i byłem na serwisie klimatyzacji. po wszystkim mycie silnika.
Założyłem dzisiaj metalową rurę Turbo=>IC oraz nową Originali Ricambi IC=>kolektor (pęknięta), oraz wyczyściłem gruntownie puszkę filtra powietrza z wymianą wkładu. Koszta nie wielkie, ale grzebania na 3h i bezcenne przyspieszenie :D
Dziś moja bella dostała nowe sprzęgło, koło dwumasowe i super remap.... wszystko w www.cinsoft.pl
I od dziś ma 188KM i 406Nm :D