Pozdrawiam kierownika czerwonej metalicznej Julki w wersji QV widzianego w Rzeszowie obok dworca PKS we wtorek ok. godziny 15:30 na rejestracjach RZ..... :D Piękna maszyna:P
Printable View
Pozdrawiam kierownika czerwonej metalicznej Julki w wersji QV widzianego w Rzeszowie obok dworca PKS we wtorek ok. godziny 15:30 na rejestracjach RZ..... :D Piękna maszyna:P
jak załadowany po sam dach to ja ale śmigaliśmy z KRK, ale dzięki,
mam nadzieje ze to nikt z forum http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...OW%2F130509930 "Pięcioro młodych ludzi trafiło do szpitali, troje z nich przebywa na oddziale intensywnej terapii. Alfa romeo, którą jechali uderzyła w ogrodzenie posesji na ul. Św. Rocha w Rzeszowie." "Z samochodu pozostał wrak, jedynie bagażnik był rozpoznawalny. "
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156-tki na nr RZ widzianego dziś popołudniu w okolicach Brzozowa ;)
pozdrowienia dla Maćka :)
pozdrowienia dla czarnej 159 sedan wyjezdzajacej z parkingu na Tysiaclecia niedaleko ronda(tzn.kóleczeczka) w poblizu ul.Robotniczej ok.godz.12:30 oraz dla drugiej czarnej 159 sedan widzianej na skrzyżowaniu Krakowska/Rzeszowska/Kosciuszki/Strażacka(jadacej od rynku w strone Rzeszowa) tez ok.12:30.Obie alficzki widziane oczywiście w Dębicy i zapewne żaden z wlascicieli tutaj nie zaglada:D
kwasnybartek no byłem o Janusza w Dębicy ale mam rejestracje TOS ;) bo żeś mnie na Opatów przechrzcił hehe :D pozdrawiam!
pozdrawiam Piotrka Czarnego :)
ps dzieki za wpuszczenie na rondzie, a w zasadzie to sam sie wrylem :D