heh, ja pytalem a w koncu odpadlem :/ moze nastepnym razem
Printable View
heh, ja pytalem a w koncu odpadlem :/ moze nastepnym razem
Witam Panowie. to mój pierwszy post na tym forum. kiedy organizujecie najbliższy spocik w okolicach krakowa lub zakopanego ??
Juz od jakiegos czasu w krakowie nie wiele się dzieje. A było tak że kilkanaście aut na cyklicznym sie pojawiało.... ehh... Nikomu sie jakos nie chce. Nawet duży spot zakonczył sie klapą. I nie zmieni się to póki nie znajda sie konkretne osóby które pociągną całą grupę krakowska do przodu. Moja propozycja nie pytajcie tylko zaproponujcie cos konkretnego. Ze spotkanie np w niedziele, że wilka mobilizacja grupy krakowskiej, że jedziemy tu i tu. Inaczej wszystko bedzie jak teraz.
toś powiedział :D aż jestem w szoku, że chciało Ci się tyle napisać z tego niedziałającego telefonu :P widać, że Ci zależy :D
tylko pytanie dla kogo zorganizować? Skoro na cyklicznych pojawia się 4-5 samochodów i są to te same osoby co więcej by się z nimi spotkać wcale nie trzeba organizować spota. Można usiąść przy wódce w domu :P
Ligar :P wypraszam sobie. Może to i nic ale zorganizowałam spot w kinie. Przyszło... 6 osób (którym oczywiście dziękuję i jestem wdzięczna).
Mi się najbardziej podobały spoty organizowane przez Pitera :) z gokartami. Więc taka delikatna sugestia z mojej strony by Piter może coś ruszył w temacie :P ja oczywiście piszę się do pomocy
Może ja coś podsune, w związku iż mamy fajna w miare jesien, proponował bym npo weekendzik w górach, ładny domek do wynajecia ( ok 10 os) dokładnie musiał bym sprawdzic, fajna atmosfera, jakiś wypad na zakopane, wieczorem kręgle i zjezdzamy sie w domku, na małą popijawke.... jak by coś pasowało i byli by chętni to prosze pisac :)
Dejman147 my mówimy o cyklicznych jednodniowych, impreza weekendowa (3dni) już była :) i było tak ---> http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...eza_3_dni.html
zaczerwieniłem sie :) ponowne zorganizowanie gokartow to nie jest problem, ale tak jak napisal Ligar - trzeba ludzi, ktorzy beda chetni na spota (ostatnio troche osob sie zapisalo a przyjechaly 3 albo 4 :/) Tak wiec probujemy ponownie - wiecej info w temacie http://www.forum.alfaholicy.org/malo...kolice-31.html