No to i ja będę - w sobotę śmigam do Gdańska ale w niedziele dam radę. Mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisze:)
Printable View
No to i ja będę - w sobotę śmigam do Gdańska ale w niedziele dam radę. Mam nadzieję, że tym razem pogoda dopisze:)
Lichy i Sebaaaa zmiany zajebiscie pozytywne, zrywa przyczepność no a z automatem to chyba nawet lepiej bo z manualem bym musiał wrzucać co drugi bieg tak daje ;) na razie to pierwszy dzień wiec za dużo nie pojeździlem ale uśmiech na twarzy non stop wyprzedzam w tak krótkich odcinkach że wcześniej bym nie pomyślał. ... zobaczymy jak zniesie to automat ;) Marcel wziął ok. 700 zl bo się na ciebie powolalem Sebaaa
Wpadnę na zlocik to pogadamy
No mnie na spocie nie będzie, bo wyjeżdżam 28. ale kurde może aż ja ze swoją się wybiorę do dieselsoftu... żeby ją nieco podciągnąć ;) bo po boxie sprzed miesięcy zostało mi jedynie, nadciśnienie na turbinie :D
No Marcel zarobiony, wiosna się zaczęła i ludzie zaczeli dopieszczac swoje furki wiec ma trochę roboty ale na pewno nie odmówi ;)
Kurde, ja sie zbieram ze swoją juz od jakiegos czasu i jakos dojechac nie moge :(
A ja na wariata zadzwoniłem we wtorek i umowilem się na dziś, ważne że ten dieselsoft polecilo mi kilka różnych osób wiec juz się nie bałem ;)
ja wymienię chłodnice i też zalatuje a na spociku mię nie będzie
Rzuciłem palenie wiec na softa uzbieralem nie paląc ;)
nie mam co rzucic :(