tak tak sam się wryles.Nie ma za co. Dzieki za to ze pokazales mi ze nie mam swiatel:D.Rowniez Pozdrawiam
Printable View
tak tak sam się wryles.Nie ma za co. Dzieki za to ze pokazales mi ze nie mam swiatel:D.Rowniez Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierowcy Czarnej 147 na blachach RMI27... , który ustawił sie zaraz za mną na zakazie przy zaporze solinskiej , a następnego dnia ta sama Bella widziana nieopodal, wyżej samotnie zaparkowana przy drodze w lesie :P
Pozdrowienia dla wielu innych Alfaholików, napotkanych podczas tego weekendu w tamtych rejonach , m.in srebrna AR widzianą zaraz przy rondzie w Lesku, mimo starań niestety nie zawsze zdażyłem odmachnąć czy mrugnąć.
Pozdrowienia dla kolegi "mat09" widzianego wczoraj ok. 18:30 wyjeżdzającego z Lidla na krakowskiej. Ja leciałem z góry zielonym Jimnym jak zauważyłeś:P Była łapka, awaryjki i odmrugane:D pozdrawiam jeszcze raz i ciekawi mnie czy wiedziałeś, że to ja czy po prostu odpowiedziałeś na zaczepkę? :P
Pozdrowienia dla koleżanki widzianej wczoraj około godziny 16 na trasie Głębokie-Cyców. AR 147 na blachach LU. Machane i migane z granatowego Peugeota.
Wiedziałem, że to Ty ;)
Maciek już każdy wie ze jeździsz tym Jimnym:D
z pomarańczowym kogutem :D
Właśnie przez tego koguta zorientowałem się, że to Maciek :P
Pozdrawiam właściciela/ke AR 156 SW srebnej zaparkowanej dzisiaj pod auchan krasne na klubowych ramkach ;) postawiłem koło kolegi swoją ale kolega chyba dłużej odemnie robił zakupy ;)
P.S.
Oponki to by pasowało zmienić ;)