Pozdrawiam błękitną 156 z Siemianowic, widzianego o 22 w Czeladzi, jechałem za Tobą od M1, ale ramki dostrzegłem dopiero jak odbijałem w prawo.
Printable View
Pozdrawiam błękitną 156 z Siemianowic, widzianego o 22 w Czeladzi, jechałem za Tobą od M1, ale ramki dostrzegłem dopiero jak odbijałem w prawo.
Ku mojej fascynacji hehe pozdrawiam czarna oramkowana 159 sw SJXXXX na parkingu koksowni przyjazn w dg to pierwsza ar oramkowana oprucz mojej :)
Pozdrawiam bociana ustrzelonego dzis po 15 akurat zatrabilem ale zeby nie bylo ze na ciebie
Nie slyszolech nic i tak :)
Pozdrawiam właściciela czarnej oramkowanej 159 spotkanego dziś ok 17:30 w Tychach na Dąbrowskiego. Pomachane było :)
A kogo wczoraj spotkałem w Komorowicach? Srebrna 156 sedan SB *****
Czyja 147 ratowala nasza pomoc drogowa (156) na wczoraj na knurowie? Dobra felga, i chcialbym cos dowiedziec sie o modach bo widzialem pod maska conieco doszlo :))
Pozdro dla kolegi ze 156 SW (SMI) w moim kolorze na rondzie z Krakowskiej :) Awaryjne były.
Pozdrawiam piękną czarną brere - SZA 5....9 - zaparkowaną zaraz za mną. Parking w pod lotniskiem w Ostrawie :) Dni Nato
Pozdrawiam właściciela czarnej Mito(oramkowanej) stojacej dziś kolo 9 na Giszowcu przy ul. Karliczka
Kto przejeżdżał dziś o 11.30 jasną GT rej SWD z ramką z tyłu przez Drogomyśl?
to była moja :D
poszedł pasek urządzeń pomocniczych :/
w chwilę zebrały się trzy alfy i jeszcze widziałem jak Ty przejeżdzasz :D
ps. dzięki dla chłopaków z Pit-Stopu :) jak zawsze można na Was liczyć. alfa zrobiona, wymieniony pasek plus napinacz i dodatkowo komplet świec żarowych :)
pozdrawiam
Pozdro dla drivera czarnej 147 dzis przed 8 na trasie Skoczów-Wiślica calkiem zwawo :) Nie-pozdro dla bordowej(?) 147 ktora przeleciala na poznym czerwonym wlasnie przed ta czarna na skrzyzowaniu... Myslenie nie boli...
Pozdrowienia dla czarnej 159 SC... mijanej koło M1 w Czeladzi.Łapki i klaksony były:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej Corsy w korku do bramki na A4 :)
Pozdrowienia dla srebrnej GieTy na ramkach, Dworcowa koło Qubusa.
Pozdrowienia dla czarnej Alfy 156 SW, widziana na Niedobczycach :)
Pozdrawiam kierownika czarnej Gtv na tablicach SLU, dziś rano na obwodnicy Bytomia w kierunku Katowic i dla kierownika czarnej 156SW na tablicach SR też na obwodnicy ale w kierunku na Piekary Śląskie.
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk
Kto wczoraj jechał przez Chybie czerwoną 159 SW na SCI? Piękna :)
Pozdrowienia dla Kierownika czarnej 159 chyba SBL, widzianego na Mikołowskiej w Gliwicach.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla właściciela szarej 147 KOL na rameczkach zaparkowanej dzis na parkingu przy Akademii Krakowskiej :)
Pozdrawiam kierownika 159SW rej. SWD z ramkami, widzianego dzisiaj w Ornontowicach koło KWK o 14.00 :)
@IceTea ponowne pozdrowienia! Znów widziałem Twoją Belle pod blokiem na Oswo, a potem jak przejeżdżałeś z partnerką po 21 przez Oswo. ;)
Oraz pozdrowienia dla właściciela/właścicielki Alfa Romeo 147 po lifcie na blatach SM 56**1 stojącego pod Hospicjum na Ociepki. ;)
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej Brery SO która jechała za mną z centrum SO na Roździeńskiego. Mogłeś nie widzieć ramki bo kilka dni temu miałem pocałunek X3 w tyłek :D
tych fotoradarów juz tam nie ma od dość dawna - a zdjęcia robiły tylko od lutego do kwietnia (po tym okresie tylko stały bezczynnie) i nie było na ich podstawie żadnych kar za przejazd na czerwonym świetle (zdjęcie było robione sekundę po zapaleniu się czerwonego ) dlatego że urządzenia te są własnością firmy zewnętrznej i zostały wypożyczone dla straży miejskiej tylko do testów. Jeśli ktoś "przeleciał" na czerwonym to na razie mu się upiekło ;) Jeśli urządzenia się kiedyś ponownie tam pojawią to znaczy że straż miejska zdecydowała się na ich zakup i wtedy już należy się bać :D
To byłem ja :)
Nie miałem jak Ci odmrugać więc pozostały mi łapki :) Szukałem potem jeszcze Ciebie, gdzie pojedziesz ale zgubiliśmy się (miałem zamiar jechać na Bestwinę ale droga była przejezdna więc skręciłem w prawo na rondzie i na Hałcnów). Jechałem z rodziną do Oświęcimia a przez Bestwinę nie lubię jeździć.
Wczoraj jechałem i nie zauważyłem nawet, czy są czy nie (jakoś nie zwracam już na nie uwagi). Swoją drogą powinny tam być bo nagminnie ktoś przejeżdża na czerwonym świetle (zwłaszcza w kierunku centrum).
pozdrawiam wczoraj na katowickiej kolo reala na swiatlach czarna gt okolo 19 jechalem 94 w kierunku katowic i w ostatniej chwili zauwazylem :)
Pozdrowienia dla właściciela czarnej 159 (ramki były, rej SY) stojącego na parkingu Green Park poziom 4 miejsce C, ja mam miejsce D :)
Pozdrowienia dla kolegi z ar147 Na SLU.... czerwonej, dzisiaj pod czantorią w Ustroniu:) , myślałem, że to gta a jednak diselek, ale look super fajne felgi w ogóle :) pzdr
Pozdrowienia dla kolegi w ciemnej 156 na blachach SK ***CM widzianego na zjeździe ze Średnicówki w Świętochłowicach, było jakoś po 16. Migałem, machałem i żadnej reakcji (może przez to, że jechałem brązowym Passerati rodziców :cool:).
Pozdrawiam kolege z 156 po FL na klubowych ramkach [ KBR ] dzisiaj na A4 w kierunku Tarnowa ;)