Też jestem ciekawy spalania w tym silniku. Maciek juz w sumie pisał, ale to jazda próbna i do tego spalanie wg kompa.
Printable View
Pogratulować nowego nabytku! Mnie interesuje szczególnie kwestia gałki (ew. inne elementy-np. klamki wewn.) - plastik, czy metal? Oraz ekranik na górze deski - czy w Distinctive bez navi też tam jest, czy sprzedawcy każdemu wciskają navi? Każdy egzemplarz gazetowy miał ten ekranik....
Nie ma go w standardzie :-/. Jechałem Distinctivem na jeździe próbnej i było pusto.
witam , jestem nowy na forum , a swoje pytanie kieruje do Bronasa, chciałbym się dowiedzieć jak długo czekałeś na Giulliette , pytam ponieważ chce porównać mój czas oczekiwania ( jaki mi wczoraj określono ) do innych którzy czekali na to auto. Sprzedawca w Viamocie powiedział ze auto ma być gotowe na 48 tydzień tego roku co przekłada się na koniec listopada.
Nie do końca tez rozumiem sformułowanie ,,gotowe na " nie wiem czy chodzi o to ze auto zejdzie z taśmy w 48 tyg czy tez będzie do odbioru. Dlatego jeśli ktoś również jest na kupnie Julii lub ją już ma to bardzo bym prosił o podzielenie się refleksja na temat oczekiwania :) pozdrawiam.
Oj, Alfy potrafią długo jechać z Włoch ;). Pewnie tydzień lub dwa można do tego dodać.
No to ja jestem własnie w trakcie. Wg umowy dieler miał mnie poinformowac w 11tygodniu licząc od daty zamówienia, czyli najpóźniej 15X o terminie odbioru. 8X dostałem informację że została wyprodukowana i wyjedzie najbliższym transportem do Polski - ale transporty są organizowane tylko w czwartki, więc wyjechała transportem kolejowym (niestety) dopiero 14X. Dzisiaj 21X dotarła do Polski (centralny skład w Bielsku) i prawdopodobnie w poniedziałek 25X będzie do odbioru, czyli w 13 tygodniu od zamówienia. Reasumując czas oczekiwania obecnie to min. 12tygodni - pewnie będzie krócej bo w międzyczasie włosi mięli 2 tygodniową przerwę urlopową.
ostry marketing:))) zobaczymy, jak to wyjdzie na twardych liczbach:))))))
O 1 dzień za późno na spot :( Ale co się odwlecze... :D
A urlop to podstawa :D
Widzicie koledzy narzekający na małą (prognozowaną) sprzedaż... tylko patrzeć a na forum zaroi się od nowych kierowników Julek :D Inni oczekujący niech się tu ujawnią, a nie jak bronas to robił, dalej obserwują :D
Może by rozesłać trochę klubowych wizytówek do dilerów (przynajmniej zaprzyjaźnionych), żeby wkładali do schowka każdej nowej Belli :D
To koledzy pozamiatajmy do końca.Zainteresowanych najlepszą wersją Julki w Polsce zapraszam do Viamotu.Przepraszam za "skromność" ale nie wytrzymałem.QV,8c,szklany dach i wszystko co dało się zamówić :)
Niestety czekam na dosłanie papierów z Włoch i odbiór w następnym tygodniu. Proszę nie dotykać:)