Krzywusy ,mi się nie podobają...only for BMW :)
Straszny naciąg - pewnie się jechać nie da, bo auto nie skręca i nie hamuje na tym ;)
A w kwestii tych felg z Ti to na allegro były chyba po 450zł za sztukę: http://allegro.pl/komplet-kol-toora-...181161493.html
Jeszcze nie wiem ale myśle ,że po miescie będzie w miare bezpiecznie ,przynajmniej w korkach:D . Dopiero je wrzuce bo w sobote jade zbieżność ustawić bo zajechałem te 225/35 co miałem na przodzie . Po wymianie łożysk taka mi się zrobiła rozbieżność ,że po 300km mi wytarło krawędz od środka do łysego i znowu nieprzewidziane wydatki . Dziwne ,że po wymianie samych łożysk aż taka rozbieżność . Sprawdzałem zawias i jest ok .
Przy montaży różnych elementów z zawieszeniem potrafią dziać się dziwne rzeczy, ale po montażu łożysk to już są cuda.
Fajnie, że te Toory pasują też do 159 :D
Jak założysz dystans zmieniający rozstaw to w zasadzie do każdego auta będą pasowały ;)
No tak Drifter ale mi chodziło o miejsce w nadkolu ( ET - 25mm dystansu ) żeby na tym wogóle dało się skręcać:)
Ale przy takim dystansie to chyba zarówno w 166 jak i 159 wystawałyby z błotników. No i 17" do 166 i 159 to trochę małe.