Wszystko działa łącznie z pamięciami czy tylko elektryka i podgrzewanie? Co z lusterkami? Napisz co dokładnie dokładałes. U mnie nie było problemu. Wszystko P&P bo miałem instalacje w przedlifcie
Printable View
Wszystko działa łącznie z pamięciami czy tylko elektryka i podgrzewanie? Co z lusterkami? Napisz co dokładnie dokładałes. U mnie nie było problemu. Wszystko P&P bo miałem instalacje w przedlifcie
Ja mam przed lift i instalacje miałem tylko pod grzanie. Pod elektrykę fotela musiałem dokładać ale zrobiłem to w Ori skrzynce która jest w bagażniku. Dołożyłem oczywiście konektory w odpowiednie piny wszystko zgodnie z fabryka i dołożyłem po przekaźniku na fotel. Działa wszystko ponieważ wpisałem się również w CAN. Bez wpięcia w linie CAN fotele nie wystartują. I podobnie jest z Ori nawigacja jeśli ja dokładamy do auta bez fabrycznej nawigacji. Bez wpięcia w linie CAN nie będzie w pełni funkcjonalna.
Zależy jak kto do tego podchodzi, widziałem instalacje porobione na kostki elektryczne więc to rzeźba. Jeśli nie ma oryginalnej skrzynki zawsze można zrobić to na dodatkowych przekaźnikach wstawić bezpiecznik na każdy kabel zasilający, wszystko ładnie zamocować i też będzie działać. Kwestia chęci i odrobiny wiedzy oraz umiejętności :)
Moduł komfortu nie ma z tym nic wspólnego, wystarczy przeszczepić tylną skrzynkę z bezpiecznikami jeżeli ktoś nie ma i podłączyć do body.
Może to zrobić każdy kto ma trochę chęci i podstawy elektryki ;)
Fotele mają swoje niezależne moduły, tak samo jak drzwi, a te są połączone z bodycomputerem przez CAN, skrzynka w bagażniku jest wiadomo po co, natomiast moduł pod siedzeniem, nie wiem.
Ale skoro w mojej tak ubogiej wersji był, tzn. że jest od czegoś standardowego
Niech Ci będzie