Wyjeżdżałeś z osiedla a ja jechałem białym ducato z gazem he Jak będę alfą na mieście to wpadnę pod sklep
Printable View
Wyjeżdżałeś z osiedla a ja jechałem białym ducato z gazem he Jak będę alfą na mieście to wpadnę pod sklep
A zapraszam. Jak cos to wchodz do Embiemu
wyskrobane z iphone 6 plus
a ja dziś przed 18 widziałem ładną, czarną 159 z chromowanymi lusterkami w Brynicy :)) Pozdrawiam!
Pozdrawiam kolegę z 159 blachy z Raciborza, mijaliśmy się dziś przy salonie Toyoty. Moja późna reakcja spowodowana była gapieniem się w telefon. [emoji87]
Pozdrawiam kierowcę (chyba) 146-stki z którym się mijałem przed Czarnowąsami w kierunku Brynica. Przepraszam, że nie kiwnąłem ale winna jest pogoda, w ostatnim momencie zauważyłem Alfę i rękę przed szybą :P
POZDRAWIAM!
dzięki za pozdrowienia to byłem ja AR 145 czarna
zły dzial(mialo byc w dolnoslaskiem)
Pozdrowienia dla pięknej (chyba dobrze zapamiętałem) 147 ONY ... Opole skrzyżowanie Wrocławskiej z Nysy Łużyckiej dziś parę minut po 15tej :) Pomachałem i łapka (widziałem w lusterku) została odmachana :D Pozdrawiam
Troszkę późno, ale dzięki i również pozdrawiam :D
Pozdrawiam srebrne 156 na ramkach OP 43.... czarne scudetto widziane pod Mc Donalds na Wrocławskiej w Opolu. Kierowca również widziany. Czarny polar Alfaholikow wszystko zdradził :-)
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka