-
wysłałem linka na forum 147 i chłopaki na ten temat dyskutuja ... wsumie mieli pomysł nad jakims zlotem, włansie w tych niedalekich okolicach... a ja im to troszku wsumie ułatwiłem :mrgreen:
no ale miejmy nadzieje ze sie skusza i wpadna..
jakby co do bede na bieząco informował czy cos juz postanowili 8)
pozdrawiam
-
Oj Majkel,całość na czerwono to nie ładnie.Już się zaczynają koszta zlotu-co? :D
Własnie skończyłem rozmowę z Bartkiem z łódzkiego klubu AR.Po 12 maja organizują spotkanie w klubie i stawię się aby przedstawić temat zlotu. Do tego czasu musi nas przybyć na liście abym mógł ludziom coś więcej powiedzieć oprócz planu zlotu-czyli spotkania we Włocławku o godz.9 ,przejazd itd. AlfaSound w niedzielę musi się dowiedzieć o koszta abym też mógł coś wstępnie powiedzieć. Jedyny minus to,że zaczyna się okres urlopowy ale jak damy z siebie wszystko to będzie rewelacja.Panie i Panowie do roboty-nasza lista zlotu musi szybko spuchnąć we wpisach.
Ja mam info o zlocie naklejone na tylnej szybie. Jeśli ktoś potrzebuje kartę informacyjną o zlocie-taką reklamę to niech pisze na maila cuoresportivo@onet.eu i ją wyślę.
-
Ty no ja z kolesiem w niedziele na rozmowe jestem umowiony i wtedy bedziemy wiedzieli juz wszytsko
-
no wlanie nie wiem czy bede bo z Kraka to strasznie daleko. Jeszcze mysle na ten temat
-
Łukasz postaraj się,Majkel jest z Koszalina i też będzie.Raz można się poświęcić dla super spotkania.
-
naprawde jeszcze nie wiem to jest kolo 400km w jedna strone.Chcialbym, zona tez ciagnie ale zobaczymy jak bedziemy stac z finansami
-
To jasne,jak ciężko z kasą to nie dobrze a benzyna nie tanieje.Ale jest jeszcze trochę czasu i może coś uda się odłożyć.
A propo żon czy swoich kobiet-zabieramy je?????????
-
no cos ty? moja zona jest wieksza maniaczka Alf niz ja. Nie ma bola napewno nie odpusci
-
No to brawo,jak Twoja żona nie odpuści to już wiemy,że Ty też będziesz.I to się chwali. :D
-
to ona sie uparla na zakup te alfy i zarazila mnie maniactwem :D