Pozdrowionka Poznaniacy czerwona Alfka 33 sie klania ;) niestety jest oszpecona bagaznikiem dachowym z racji pracy na nocnej pizzy ;/ do "mrygniecia" na drodze ;)
Printable View
Pozdrowionka Poznaniacy czerwona Alfka 33 sie klania ;) niestety jest oszpecona bagaznikiem dachowym z racji pracy na nocnej pizzy ;/ do "mrygniecia" na drodze ;)
a więc zapraszamy na spot spotykamy się w każdy piątek o 19 na pomarańczowym parkingu w king cross marcelin
a w ten piątek to i ja zawitam, Sluhafka zgarniam Cię pod domem i jadą alfami. Tyle czasu, a jeszcze ani razu nas nie było. Wstyd :P
w ten piątek część wiary spotyka się w kołobrzegu także wszystkich nie będzie
GrabarzQV mysle ze ten piatek ktory teraz bedzie (17.06) bedzie idealny na wycieczke do KM na spocik aby w koncu nadrobic nasza nieobecnosc ;)
Te spotkania ciąglę się odbywają? i co to pomarańczowy parking przy king crossie ? :) Zakupiłem ostatnio AR Gtv i chętnie bym się nią tam zjawi
Caly czas spotykamy sie w king crossie o 19 w piatki.pozd
na parkingu pomarańczowym
Witam
Od 2 tygodni, ciemna Alfa GT (Grigio Lipari) na 17" szprychach, bananowe wnętrze. Chwilowo mieszkam pod Poznaniem ale codzienne dojeżdżam Dąbrowskiego lub Bukowską. Często widuję czerwoną i złotą GT.
pozdrawiam
Łukasz
to jeszcze niech ktos mnie poinstruuje co to znaczy parking pomaranczowy - mimo ze jestem z poznania to przyznam szczerze ze rozroznianie kolorow parkingow nie nalezy do mojego hobby ;)
nie robiie sobie zadnej przerwy letniej ani nic takiego ? :)