serio? to byłaby masakra - te ekrany są IMHO nierozbieralne - klejone i bardzo delikatne - wiem bo z ciekawości kupiłem na pewne eksperymentowanie ekran uszkodzony i próbowałem rozebrać co skończyło się oddaniem go do elektrośmieci
Printable View
serio? to byłaby masakra - te ekrany są IMHO nierozbieralne - klejone i bardzo delikatne - wiem bo z ciekawości kupiłem na pewne eksperymentowanie ekran uszkodzony i próbowałem rozebrać co skończyło się oddaniem go do elektrośmieci
Potwierdzam. To dzieje się od wewnątrz. Z biegiem czasu pęknięć jest więcej. Z racji, że mój egzemplarz jest kilka miesięcy po gwarancji to czekam na decyzję w sprawie gestu handlowego. Wadę zgłosiłem w ASO w poniedziałek.
jeszcze okaże się ze oryginalny 6.5" który zastąpiłem 8.8 będzie komu sprzedać i to w przyzwoitej cenie jak ludziom zaczną na potęgę pękać ich ori ale po gwarancji. no chyba że sam będę musiał z powrotem zakładać 6.5 bo mój retrofitowany dopadnie ta sama choroba.
lub czy wada dotyczyła ekranów z jakiejś serii tylko - np początek produkcji, albo praę tyg w roku XXX. moje oba są bodajże z 2018r i na żadnym nie widziałem czegoś takiego.
Ja mam 2016 i też nic nie widać. Pewnie zaraz po gwarancji wychodzi. :) (początek mojej gwarancji to 02.2018)
na moim 8,8" jest tego co raz wiecej... ale rekalmowac nie moge bo ori mialem 6,5".
Jak odczytać dokładną datę produkcji Giulii?