Oczo chodzi?Cytat:
Znajduje się ona za przednim kołem chyba mniej więcej na wysokości lusterka bocznego.
Printable View
[MENTION=74950]Lober[/MENTION], kurcze przykrecane, nie sadzilem bo w 159 byko na zatrzaskach, zalozylem ze tak samo a sprawdzic u mnie juz nie wystarczy zerknac bo auto obnizone. sorki za zrobienie nadzieji, mam nadzieje jedbak ze to bezproblemowo ogarniesz
O to chodzi. 7 i 8 mają różne numery.
O dobre samopoczucie, że przód i tył są różne. Tyle i aż tyle.
Mam nadzieję, że tylko pociągnęło śrubę i nic więcej się nie zdeformowało, ani nie uszkodziło. Sama podpora wydaje się nie być w ogóle uszkodzona, nawet otarcia na niej nie widać- tyle co się przekosiła. Nie spodziewałem się takich uszkodzeń przy tak krótkim kontakcie, manewrowałem powoli, bo było dość ciasno i od razu się zatrzymałem, jak tylko poczułem i usłyszałem, że o coś zahaczyłem. Mam nadzieję, że skończy się na wymianie śruby i będzie, tak jak być powinno. Niby nic poważnego, a jednak usiadło mi to na nerwach, pomimo tego, że w życiu nie raz zdarzyło mi się o coś przytrzeć podwoziem poprzednimi autami. Dotychczas na Giulii nie było nawet ryski, właściwie była jak z salonu, a teraz czeka ją pierwsza naprawa i stale się obawiam, że coś może wyjść więcej. No nic, serwis będzie musiał ogarnąć, osłony progu nawet nie będę pewnie lakierował, bo przytarcie jest od dołu i go z zewnątrz nie widać. Mogła puścić jakaś spinka, bo delikatnie się obluzował w miejscu w którym się zaczyna przy nadkolu i delikatnie się rusza, jak się go złapie ręką, podczas, gdy z drugiej strony siedzi sztywno. Zobaczę po nowym roku, co powiedzą w ASO.
Myślę, że temat wyczerpany. Na tyle, ile mogliście mi pomóc na podstawie opisu i zdjęcia, to pomogliście. Wasza pomoc, zaangażowanie, informacje, sugestie przerosły moje oczekiwania i bardzo Wam za to dziękuję!
Oby Wam udało się uniknąć kontaktu z zakamuflowanymi przeszkodami :) Życzę wszystkiego dobrego, spokojnej i radosnej reszty świąt!
Panowie jaki Giulia ma rozstaw śrub ?
5 x 110