no to trzeba śledzić temat i wszystko bedzie wiadomo kiedy i gdzie jaki spocik ;)
Printable View
no to trzeba śledzić temat i wszystko bedzie wiadomo kiedy i gdzie jaki spocik ;)
PiterR w niewielu kwestiach mamy podobne zdanie :P ale w tej akurat się z Tobą zgadzam :D
Adam$ie jak będziesz chciał jechać na spota to daj znać przynajmniej jeden dzień wcześniej :P
natomiast Bocian ma za słabą wiarę w krakowskie spoty :P bo jak to niby jechać w ciemno? tam jest zawsze dobra zabawa i doborowe towarzystwo :D
Izane ja Cię tylko przepraszam że przy fotoradarach zwalniałam ale fundusze mi nie pozwalają :P ale przyznaj że emocje były :D hehe
niniejszym pokazuję mój zbiór fotek z wczoraj :D:D oszałamiające 6 sztuk :] oh yeah!! http://picasaweb.google.com/aniucha0...zny20012010KRK
chyba nie jedliśmy rutinoscorbinu bo coś niewyraźnie My i Alfki wyglądamy :P
no wiem wiem... obiektyw zaszedł parą :/ długo leżał w ciepłej alfie potem doznał szoku termicznego :D
Przy fotoradarach dobrze, że zwalniałaś bo Ja nie patrze na znaki to zawsze nie wiem kaj one są :D
a przy wyprzedzaniu widziałaś moc nowej Turbo? :D Bella chciała rwać dalej jak oszalała :D i ciekawe co to za pan był w 146 w Krakowie jeszcze który się ustawił na światłach do mnie i Ciebie :P troche gnał za nami ;D
Musze wkońcu jechać na tą hamownie, nie wierze, że Moja Bella ma tylko 136 km ;p może jednak panowie z ItalAuto mieli racje co do chipa ;D
One chyba nigdy nie działały a teraz do tego wszystkiego jeszcze zamarznięte.
Tylko czasem w Białym Kościele przenośny stawiają. Ale to raczej w dzień.
Na tej trasie jak i w Olkuszu uważajcie też na nowego Superba brązowy metalik, rejestracja bodajże olkuska. Wozi się w nim kamerka.
no właśnie nie wiem co to za pan był :D coś startował, myślałam że się przyłączy ale widocznie nie wiedział jak wykorzystać potencjał alfy :P
a Twoje turbo? daje radę.... już czułam jak mnie chce wessać Twoją chłodnicą jak mi na tyłku siedziałeś... :P podobno kolejny spot już w lutym także Izane wiesz jak jest :D:D
no pewne okoliczności nie pozwalały być dłużej... :( ale następnym razem nie damy Ci spokoju :D
a przez Olkusz nie jechaliśmy, wybraliśmy trasę na Krzeszowice, Trzebinię, Chrzanów :) tam tego trochę stoi - nie wiem czy działa ale wolę nie próbować. Ostatnio złapałam mandat w grudniu. Póki co starczy :)
Cóz było przyjemnie, szkoda oczywiscie ze tak krotko, na zdjecia alfy sie nie załapałem a szkoda kurde....czekam na nestepne spociki mysle ze bedzie nieco cieplej ...:] atmosfera była bardzo fajna i nawet sporo osob aczykolwiek ciagle czekamy na pozostałe osoby:]