Oczywiście, że się nadaje - tylko wtedy każda wizyta na torze powoduje wymianę zużytych części, które przy takiej eksploatacji zwyczajnie się rozpadają :D.
Printable View
Rzut beretem - a co tam ciekawego?
WRAK race: http://motocrossstanislawka.pl/wrak-...anislawka.html :)
I to jest największy problem niektórych ludzi na tym forum. Napiszą kupię Alfę 75 czy 155 V6 w ogłoszeniu. Jak już się znajdzie to pier...ą że silnki nie tak , a że szyby nie zgnite i opony nie zardzewiałe. Ludzie którzy chcą kupić nie gadają głupot i się nie zastanawiają , czy im się lakier podoba itd . tylko kupują. Pewnie większość mnie zrozumie , że pajacy u nas na forum co oni by nie kupili i czego w aucie nie zrobili nie brakuje:)
Tiaaa... Typowe myślenie na tym forum. Kupić byle co, a później rozpowiadać wszem i wobec, jakim to się jest świetnym gościem, bo przecież jeździ AR...
No powagi trochę ;)
Interesowałeś się ile kosztuje remont głowicy w tym silniku? Owszem, model jest strasznie fajny, ale w tej wersji silnikowej (marny dizel + zwykłe zegary) auto jest tylko fajne. O walizce (która dodaje autu najwięcej uroku) nawet nie wspominam, bo to ciężki temat ogólnie...
Pozdrawiam!
Ale kto Ci każe kupować tego diesla? Jest 75 3.0 od Bimskiego do wzięcia a w Lublinie czarne gtv6. Co Ci w tych nie pasuje?
Że są do wzięcia :D.
No to jest temat o 90 akurat :)
Co bo 75 Bimskiego to fajne autko na tor, a nie na wakacje... To raz. A dwa - sądzisz, że zmieściłbym się w kubły? :)
Jeśli chodzi o gtvkę to jakoś nie jestem do nich przekonany. Miałem kiedyś podjechać do Stefana i zobaczyć z bliska, ale jakoś albo Stefan niemiał czasu albo ja. I tak temat usechł. Ale może faktycznie po bliższym spotkaniu gtv zrobi na mnie większe wrażenie. Póki co wszystko prócz przodu nie przemawia do mnie.
Omron Nysa jest i paskudna i brzydka i na pewno się zmieścisz. Każdy pakuje jakiś mocny silnik do Żuka, a o Nysie zapomnieli:)