Ja również dziękuje Wszystkim za udany zlocik, oby więcej takich z tak dużą frekfencją :)
Printable View
Ja również dziękuje Wszystkim za udany zlocik, oby więcej takich z tak dużą frekfencją :)
jakie naklejki?:confused: czyżby mnie coś umkło?:eek:
A ja się jeszcze chciałem moją przyszłą Alfą pochwalić, pasuje mi-prawda?:D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2010/06/53.jpg
to i ja napiszę. skoro już wróciłem do domu ;)
Dzięki wielkie wszystkim za stworzenie takiej atmosfery, myślę że duża zasługa tutaj organizatora, który po prostu chodził uśmiechnięty i wszystkich w koło zarażał.
Slavik na prawdę wielkie gratulacje i szacun za tak doskonałe ogarnięcie tematu. To był najlepszy spot w PL na jakim miałem przyjemność być i bynajmniej nie słodzę Ci bo słodzić to Ci mogę PRIV a nie na forum :P, na prawdę kawał dobrej organizacji i roboty.
A teraz to i ja skieruję podziękowania:
Ani za to, że wierzyła iż jednak pojawię się na spocie (ale wiarę swą umocnij bo zwątpiłaś, że zdążę do Tychów :P)
Grzesiowi za to, że pokierował w Tychach człowieka nieogarniętego w drodze do parkingu :)
Wojtkowi za buty do alfy, późniejsze wyprowadzenie z Bielska i inne takie różne :)
Gosi że nie uciekła podczas śpiewania "sto lat" i Tomkowi że śpiewających nie pobił :P
Sławkowi i Marzence za przyjęcie na taras, zimny sok i inne napoje ;)
zdjęcia dodam jak ogarnę...
Dzieki wszystkim za te miłe słowa które dopinguja do działań obiecuje ,że nie dlugo napisze cos o kolejnym wakacyjnym spocie i zrobie wszystko by był lepszy niż ten ostatni...pozdrawiam wszystkich
No wreszcie mam chwilę...
tu macie link do Picasy - click!
Zdjęcia trochę poretuszowałem, ale jak ktoś chce to niech sobie pobierze w rozmiarze oryginalnym i wykadruje swoją Alfinkę jak mu się podoba :) Czekam na zdjęcia od naszego spotowego fotografa, choć zanim zgra to wszystko ze sprzętu to pewnie przyjdzie nam poczekać do jesieni (mała prowokacja, może będą szybciej ...:P ) Oraz dzięki za naklejki, nie zdążyłem dać tych 10zł/szt. ale następnym razem się zrewanżuję :P! Obie już ozdabiają nadkola w mojej Belli!
A co do samego spotu:
Slavik, wielkie dzięki za organizację tak fajnej niedzieli w doborowym towarzystwie! Piękna pogoda, dobre miejsce i najlepsi ludzie, więcej pisać nie trzeba :)
Pewnie tylko powrót dal każdemu w du** bo korek od Bielska do Pszczyny non stop... Niejedna chłodnica się chłodziła na poboczu po drodze :)
Tak więc dzięki wszystkim za miłe towarzystwo i do następnego razu!
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
Fotografie odemne http://gionardi.rajce.idnes.cz/GIONA...la_Alfaholici/ :)
Grzesiu - zdjęcie nr 2 :) wypassss :D:D
z tego co widzę wszyscy zawsze na mnie krzyczą że wychodze na skorzyżowaniach... a tu co za rozmowy w korkach??!! i wychodzenie na S1 z samochodów... mandaty za utrudnianie ruchu powinny być... :P