No to jest jak z nasza kadrą, chęci niby mają, grube pieniądze na to idą, a efekty prawie żadne :).
Printable View
No to jest jak z nasza kadrą, chęci niby mają, grube pieniądze na to idą, a efekty prawie żadne :).
A ja tak to właśnie widzę.
Sklepu internetowego nie ma? - dziwne bo wpisując adres dostaje wynik i nie ma nic o jego zamknięciu. A wręcz przeciwnie - jest zdecydowanie częściej aktualizowany niż ten temat - a twierdzisz ze go nie ma.
Temat miał dotyczyć auta, a np. dostajemy info - do projektu przyłączył się DJ - oczywiscie towarzyszy temu nieodłączny link do FB. Na pytanie co Pan DJ będzie robił przy projekcie odpowiedzi brak, więc nie dziw się, że to wygląda bardziej jak reklama znajomego DJ niż realny opis postępu prac.
i włanie to jest to
ogladnie
nie myslenie
wszystko pobieznie
mówisz ze jest sklep fajnie spróbuj prze nigo coś kupic :P lol no dawaj stary skoro juz sprawdzięłs że jest to kupuj
a DJ jedne z naszych forumowiczów
przyszedł w kombinezonie i pomagał zreszta jak pozostai któzy zostali poprzednio wymienieni
macie 2 drogi
zaakceptować MOJ sposób pisania i to ze projekt do wiosny nie ruszy dalej i pozostawienie tematu dla tych co nie urodzili sie malkontentami i z szacunku do tych zcnych ludzi z którymi swietnie sie bawiłęm grzebiąc w tym aucie :)
lub skasujcie all - wow chcecie mnie ukarać - lol pisałem o tym tylko dlatego by kilku takich co chca mnijesz zmiany zrobić lub podobne widzili z czym to sie wiąże wiec pisałem dla forumowiczów nie dla siebie wieć jak skasujecie nieodczuję straty
a kiedys go dokończe
zrobie to nie dlatego że ktoś mi karze tylko bo mam na to ochote
i zrobie to wtedy kiedy wiem że robiaz to bede czerpał z tego radość
radość z bawienia sie w tuning
w tej chwili czas posiwecam rodzinie i firmie :) pozdrawiam
wszystkich a najbaziej tych z którymi mam kontakt na GG
chętnych do dyskusji zapraszam na piwo :) pogadamy pośmijemy sie Na to mam czas i chętnie sie spotkam :)
---------- Post added at 08:34 ---------- Previous post was at 08:29 ----------
oj efekty sa ukałd dolotowy zrobiony
samochód po kapitalny remoncie
sportowe tarcze i klocki
zciski w chromie
wygłuszony samochód
wycykowane zawiesznei
zawieszeniod koni włożone
zakonsewowany
car audio intslacja zrobiona
brak tylko:
tapicerki
silnika
prawda jest ze pieniadze włożone ale z zabawy w tuning nie ma pieniedzy i nie mozna za wszelka cene kończyc auta tylko po to bo ma sie takie marzenie
trzeba wyważy teraz jest czas by skupić sie n apracy odłozyć pieniadze na kupke i jak dostne nowy silnik i bedzie czs w miasiac zakończyć all :)
Czyli to jeden z tych sklepów, który jest do chwili gdy wpłacisz pieniądze a później znika?
Kelban Reaktywacja. Co za silnik chcesz nabyć (wyremontować) za 30kzł, czyżby Maserati 155? Idę po chipsy, zapowiada się druga tura lansu. :)
Zapomniałem....... ;( nici z oglądania, nie zarejestrowałem się na fejsie, ale może jak kupię oponę to zobaczę tą "żywą legendę" a może nie żywą.
Tak czy siak o korporacji się mówi........ i o to chodzi. Swoją drogą pompatyczna strasznie nazwa firmy, nie boisz się że unia Ci ją rozparceluje w ramach walki z globalizacją i monopolami?
BUHAHAHA panie Kelban, bajkopisarzu, takie bajki to opowiadaj oponom w swoim namiocie, a nie na Forum. U mnie krotko i w temacie - podasz sam gdzie woz podpiera plot i jego aktualne foty zeby wszyscy zobaczyli ten wiestuning czy raczej szrotowanie made by Kelban czy ja mam to zrobic??? Bo widzisz nie trafiles na goscia ktoremu wciskasz zeszloroczne wielosezonowki jako nowki zimowki, tylko kogos konkretnego. Wiec jak bedzie? Widze ze lubisz sie lansowac wiec dam Ci szanse - zamiast placzliwego spamu po prostu adres i foty ok? Moze dasz szanse Kolegom zeby sami zobaczyli i ocenili Twoj? samochod i przy okazji wyrobili sobie opinie na Twoj temat? Po co maja czytac nasze posty, chyba lepiej niech zobacza ten lansowoz, niech wiedza kto tu jest kim. Chyba to im sie nalezy po 2 latach czytania o wytworach czyjes wyobrazni? Adres i foty. Teraz. Albo chetnie Ci w tym pomoge :)
sam sobie swiadectwo wystawiasz
a najbardzij cieszy mnie twoja "anonimowość"
że ty mnie znasz i mozesz o mnie pisać a ja nie wiem im jesteś
pisz wiecej
:) moze dla tej lektury czesciej bede wpadał na forum
SEJBR kilkakrotnie już pisaliśmy że jeżeli masz takie zdjęcia to poprostu je wrzuć a kłótnia sie skonczy :)
Miales swoja szanse panie lansujacy sie oponiarzu, przeprosic Kolegow za robienie ich w ch..a, przyznac sie jak facet ze potraktowales Alfe gorszym wiestuningiem niz pajace z vw gruppen, i zakonczyc te zenade bo to juz nawet smieszne nie jest. Ale ok, widze trzeba Ci pomoc. Pomozemy. Poznajesz? http://img717.imageshack.us/img717/2...anzalpl.th.jpg http://img831.imageshack.us/img831/9...banzal2.th.jpg http://img3.imageshack.us/img3/5409/kelbanzal3.th.jpg http://img84.imageshack.us/img84/414/kelbanzal4.th.jpg Buda pordzewiala, jedne krzywe "lambo dorsy" super tuning w postaci szejkowskiego bialego dachu LAL!!!!! wyciety caly wydech- to jakis nowy trend? heble zgnile sie rozsypuja, motoru niet, pewnie pedaly stuningujesz zeby pedalowac i jechac? i to wszystko Ci sie udalo przez dwa lata zrobic z autka ktore jezdzilo i wygladalo? Chociaz bys mial troche wstydu i zalozylbys na te pordzewiale krzywe 14 czy co tam masz wieksze plastikowe kolpaki co by byl ladny efekt niskoprofilowek hahaha Normalnie zal.pl
---------- Post added at 23:07 ---------- Previous post was at 22:39 ----------
A i jedyne co cie gniecie to moja anonimowosc??? Nie ze sie publicznie osmieszasz tylko to kto Ci w koncu te zabawe konczy? Wiec zebys nadazal masz w bonusie odemnie zdjecie mojej fury na moim koncie w imageshack. Jest tylko jedna taka Alfa w takim pakiecie i tym typie felg Maka w 3City a i pewnie w calym kraju wiec juz nie jestem no name dla Ciebie, no wybacz ze nie wpadlem na wymiane kol na zime, ale po tym jak traktujesz chyba swoj woz?/ a moze juz komornika/ az przykro myslec jak traktujesz inne autka. Jeszcze bys przykrecil 3 sruby w innym rozmiarze zamiast 5? albo bys pomontowal kwadratowe kola? Adres zalegania Twojego zlomu tez podac i kontakt do chlopakow z FIATa co to niby mieli jakis motor naprawiac?
i oto mamy dowód
niby mnie nie zna firmy nie zna a jak dokałdnei pisze mój samochód fotografuje
jest kilka mozliwości:
niezadowolony z konkurencji
klient któremu nie chewlismy wymienic opon bo miał łyse a koniecznie musiał ;p
lub inne jakolwiek ni ebede sie tym przejmował
osiagnełm co chciałem
żenada :)
---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:07 ----------
by nie mógł nic zmienic