w Ti sa lepsze szyby chyba bo widze, ze wszystkim tanie wycieraczki piszcza,maza,przeskakuja itp.
Printable View
w Ti sa lepsze szyby chyba bo widze, ze wszystkim tanie wycieraczki piszcza,maza,przeskakuja itp.
a uzywal ktos wycieraczek VISEE?
Kupiłem Negotti, pierwsze wrażenie super, zobaczymy ile posłużą, ale patrząc na cenę nie będzie mi ich szkoda po roku.
A ja kupiłem na szybko w markecie wycieraczki jakieś... Bottari? Uszkodziłem swoją podczas mycia. Zrobiłem szybki test, o dziwo nie skrzypiały :D
Ja ostatnio do 156 kupiłem ze sklepu Intertrade na all...o. W życiu nie miałem tak dobrych wycieraczek. Może mają też do 159. Polecam.
Ja ze swojego doświadczenia mogę polecić unipointy. Od kierowcy zmiściła się nawet 60 cm i działa wyśmienicie. Motgumy nie zbierały mi w górnej części szyby po ok 2 cm a tu wszędzie ładnie dociąga.
A mnie co bym nie dał to piszczy, może muszę zmienić płyn do spryskiwaczy.
U mnie też prawie zawsze skrzypi. Czyściłem szybę glinką, stosowałem różne płyny do spryskiwaczy. Kupowałem wycieraczki Valeo za 120 zł oraz marketowe za 40. Różnicy zbytnio nie ma (Valeo skrzypiały bardziej :D ).