-
Ja sie pisze jak cos :) jeszcze dam znac Dchedogowi i Mattiemu moze tez sie zjawia :) chyba ze wczesniej to przeczytaja na forum i napisza co o tym sadza :)
Co do grilla juz kiedys była taka koncepcja i pomysł zeby jechac na zamek do Tenczynka,moze by tam zrobic grilla jak cos :)
-
oj, to raczej im daj znać, bo wydaje mi się, że z czytaniem tego forum to ciężko :)
-
no to ja w tym terminie kude odpadam:(,ale widze ze coś w temacie sie rusza ,wiec może nastepnym razem, pozdro :crazy_pilot:
-
niedziela, czyli 19. 07.?????
-
-
sorki, kalendarz mnie w ciu ...la zrobił, hihihi, ale ja sie wstepnie piszę ale bede z dzieciakami....
-
to może powoli konkrety jakieś, kiedy, o której się ustawiamy- chrzanów- lidl, shell ???, o której ??? gdzie finalnie jedziemy ?? ja proponuje sosine, dużo miejsca, blisko.
jakieś inne opcje ?????
-
-
Ja będe na pewno koło 18 godziny, niestety ale na 30minut. To może 18:00 pod Lidlem??
-
klimoo - ładnie w ch**a przygrałeś, wyciągasz, a teraz co ???? bez Ciebie nie jade :PP
żart, ogólnie jak ktoś ma ochotę to jutro tj 17.07 o 18:00 pod lidl w Chrzanowie, zobaczymy ilu będzie a potem coś pomyślimy