Czy ładnie tak się ścigać po ulicach legnickiego os. Piekary ? Milano i Ty dobrze wiesz o kogo chodzi :) Żonka pozdrawia i jest pod wrażeniem buczenia 166 !
Printable View
Czy ładnie tak się ścigać po ulicach legnickiego os. Piekary ? Milano i Ty dobrze wiesz o kogo chodzi :) Żonka pozdrawia i jest pod wrażeniem buczenia 166 !
Na Piekarach to najlepiej :D Długa prosta a na koniec każdy jedzie w swoją stronę :P A taki dźwięk wydaje włoskie V6 :D Boska melodia :D
28/04/2012
SPOT Lotnisko Lubin GODZ: 16:00 :)
Będę gnał z WRO aby zdążyć.
witam serdecznie macie moze jakies fajne miejscowki do zrobienia grilla w okolicy ??
Co tam, benzyniak się popsuł na końcu prostej ? :D Dłubaliście coś pod maską, ale na klakson było zero reakcji :P
Pozdrawiam również Kierownika, który zajechał czarną 156 na ramkach (DL42^&*) coś tam, coś tam ... no i Księcia z Gałczyńskiego po powrocie z majówki :)
a to bylo widac na ulicy brak mojej obecnosci parodniowej? :D mam nadzieje ze widac moje nowe swiatla z czarnymi srodkami ;)) jeszcze tylko maska mi została..
dzisiaj widzialem Twoja klajus jak tylko smignela przed moja klatka.
sporo widze alf w legnicy ale z ramkami alfaclubu.pl, musze sobie rameczki klubowe chyba sprawic ;)
nie no klajus widze nowe buty do alfy :) az podszedlem popatrzec z bliska ;)
nie trzeba nikogo przekonywac ze felgi to istotny element, ktory sklada sie na calosc wizualna auta :D
ja mam sruby antykradziezowe.. lepsze to niz nic na pewno.. chociaz jak ktos chce ukrasc to i tak ukradnie, ale zawsze to juz jakas przeszkoda
---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 13:31 ----------
jakby ktos sie wybieral na myjke kolo wiaduktu miedzy kopernikiem a piekarami to nie polecam :P zeby auto umyc musialem wydac 11-12 zł gdzie normalnie na innych myjkach wychodzi mi po 6-7. Czas taki jest krotki ze masakra. A samochod wyglada jak jeden wielki zaciek :D myslalem ze bedzie cos ciekawego pod nosem i sie zawiodlem :(