eh nei dostal bo dopiero dostalem w rece moje projekty ze studia ktore ich nie poprawilo usiade nad tym i wstawie je tu max jutro. przepraszam za zwloke:/
Printable View
eh nei dostal bo dopiero dostalem w rece moje projekty ze studia ktore ich nie poprawilo usiade nad tym i wstawie je tu max jutro. przepraszam za zwloke:/
I znowu staneło w miejscu :( a już tak się rozkrecało i myślałem, że szybko dojdzie do finału...
bocian i amigas - działacie coś w sprawie tych zapachów czy odpuszczamy i zamykamy temat?
jak mnie pamięć nie myli sprawą pd A do Z miała zająć się koleżanka Magneta
a grafiki amigasa niestety jeszcze nie ma
Bocian, nigdy nie powiedziałam, że zajmę się tym od A do Z, tylko że MOGĘ się tym zająć.
Z pewnością macie jakieś swoje zasady czy system, wg którego realizujecie zamówienia - ja się nie chcę wtrącać, a tym bardziej narzucać Wam swoich zasad.
Prawda jest taka, że najchętniej otrzymałabym po prostu kwotę na zamówienie, a po dwóch tygodniach wysłałabym komuś z Was przesyłkę z zawieszkami. ;)
Ale oczywiście, jeśli wyrazicie taką chęć, mogę się tym zająć. Jednak wydaje mi się, że powinna zadecydować większość, czy też ktoś z "góry".
Witam. A jakieś inne zapachy będą bo wanilia i new car nie bardzo mi się podobają wolałbym albo zielone jabłko , albo truskawkę. Pozdrawiam.
Wanilia, alpen fresh (alpejski), lemon (cytryna), musk (piżmo), green tea (zielona herbata), new car, black class, pine (sosna), adventure, fruits (owocowy).
Czyli sprawa jasna - zapachów nie będzie. Jak by ktoś szukał czegoś na lusterko to może się komuś spodoba:
http://allegro.pl/zapachy-samochodow...402175148.html
A nam pozostało pomażyć o zapachach z logo klubu...
od razu nie będzie.. na czym tak naprawdę stanęło..? jaki jest całkowity koszt (tj ile musimy zebrać i jak to się ma do reklamy od Amigasa)?