Przeglądam na allegro, to wszystkie są na trzy kostki , pewnie nr się różnią i tym co w środku :)
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Printable View
Przeglądam na allegro, to wszystkie są na trzy kostki , pewnie nr się różnią i tym co w środku :)
raczej 6 pinów, masa, zasilanie i 4 przewody sygnałowe po 1 z każdego czujnika. wszystko, łącznie z kształtem wtyków i lokalizacją do sprawdzenia sobie samemu w eLearnie.
- - - Updated - - -
przecież 20+ postów wcześniej jest napisane/zaznaczone kolorkiem. czytałeś ten wątek czy się nie chce?
tam to się znajduje głośniczek tylny, a sterownik z prawej strony w bagażniku pod tapicerką. chyba wcześniej były wrzucane zdjęcia, a jak nie to trochę wcześniej były rysunki umiejscowienia wtyczek, post #201 moduł M084 to sterownik.
Nie spojrzałem dobrze :) bo może i 6pinow jest bo mam wiązkę kupioną i jest 6 , teraz myślę tylko jak zamocowac czujniki bez zmiany zderzak :/
tak trzeba zmieniać, weź sobie poczytaj wątek od począku a nie zadawaj miliona pytań na które tu na forum już wiele razy odpowiedziano. są numery centralek, jedna ma napis Pos (chyba ta na tyl) a ta tył+przód ma napis Ant.
- - - Updated - - -
wkleić? też było o tym na forum conieco.
Ok dzięki, Pos to Sam Tył,bo przód sam nie występował ,
no tak, przejezyczylem sie, oczywiscie tylko tyl.poprawilem posta zeby nie wprowadzac kogos w blad
Czy da się w jakiś sposób sprawdzić czujnik parkowania czy jest dobry ? Może miernikiem ? Bo będę dokładać i nie chciał bym po wklejać jeśli jest któryś zły
Jak nastawisz ucho, to powinien cykać.
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
Czujniki przód odłożone , teraz tylko zostało uruchomić , pytanie czy zrobię to Sam i czy potrzebna do tego pełna wersja programu FES