Ja również dziękuję :)
Szczególne podziękowania dla Fafa'y !! Był to mój 1 raz i na długo go zapamiętam :P
Printable View
Ja również dziękuję :)
Szczególne podziękowania dla Fafa'y !! Był to mój 1 raz i na długo go zapamiętam :P
dziekuje za spocik miło było Was poznac
pozdrawiam serdecznie.
OOO!!!! Dla Żorża też wielkie dzięki!! Sprawdziłeś się w roli szofera :)
Binder, wiesz co?? wywal radio z 164, masz tam juz odpowiednie audio...
co do szofera, to starałem sie jak mogłem
pzd
Dziękuję za komplement :) - do czasu ogólnopolskiego jeszcze zrobię wydeszek żeby troszkę odetkać V-ke (ale subtelnie) :D
My z hannah również dziekujemy za spotkanie,miło było zobaczyć,poznać sie<choć nie ze wszystkimi bezpośrednio>,ale zawsze coś no i oczywiście zobaczyć na własne oczy tyle AR w jednym miejscu :).Pozdrawiamy
dzieki za spota kiełbaska i piwo z takimi ludzmi to czysta przyjemnosc
tomekml wspomniał o fajnej miejscówce mysle ze pociagne temat i wyjdzie jakis 2dniowy zlot....
archi dzieki za mały race w drodze powrotnej idzie Ci te 3,2 jak kuna :) ale na zakretach moja bella nadrabiała :] tak sie fajnie jechało ze pojechałem do gliwic :P
aha nio i nie zapominajmy o parapetówce wiedzmaka :) hihi
Dzięki dla dadaśka za pomysł, pozostałym za miłe popołudnie :) - a za powrót dla Marshalla (patrz a myślałem że ta moja V-ka będzie szybsza :D). Załączam zdjęcia. Pozdrawiam.
Załącznik 26555 Załącznik 26556 Załącznik 26557 Załącznik 26558 Załącznik 26559 Załącznik 26560 Załącznik 26561 Załącznik 26562 Załącznik 26563 Załącznik 26564 Załącznik 26551 Załącznik 26552 Załącznik 26553 Załącznik 26565
http://www.forum.alfaholicy.org/images/misc/pencil.png
Byłbym zapomniał, do krawata - no nie wiem czy dostanę urlop na dodatkowe czyszczenie tych kolektorów, i czy je potem poskładam jak trzeba, ale jak nie będę dawał rady to uderzę do ciebie :) poza tym ktoś musi wtedy pilnować tomekml :D
- jeszcze kilka fotek (nie chciały wejść wszyskie do poprzedniego postu). Pozdrawiam.
Załącznik 26545Załącznik 26546Załącznik 26546Załącznik 26547Załącznik 26548Załącznik 26549Załącznik 26550
Również dzięki za spota. Mimo że nie zjadłem kiełbaski, a piwka się nie napiłem było super!
Dadasiek sorry za wtope na sam koniec :P