Jak to Cię nie było? ostatniego posta pisałeś jak kończyło się zbieranie pieniędzy... Dowiem się, ale zamówienie jest już w trakcie realizacji i niczego nie obiecuję.
Printable View
Jak to Cię nie było? ostatniego posta pisałeś jak kończyło się zbieranie pieniędzy... Dowiem się, ale zamówienie jest już w trakcie realizacji i niczego nie obiecuję.
I jak tam z resztą emulatorów? Dużymi krokami i mój urlop się zbliża:)
Ano. Piszę z RPA, internet tu drogi więc będę się streszczał.
próbuję sklecić prostego maila już od wczoraj rana ale wypadł mi "nagły ślub" i nie wiem jak się nazywam, sory.
Wiem tylko tyle, że transport się opóźnia, jedyne co mnie uspokoiło to tekst pana z Audiostrady, że w tym transporcie są też inne zmieniarki, nie tylko nasze, a on coś musi sprzedawać, więc też mu zależy na tym żeby je wreszcie dostać. Niestety sytuacja jest poza moim i jak widać jego zakresem możliwości działania...
Koles_02 napisz mi kiedy masz ten urlop, jak będzie sytuacja podbramkowa to wymontuję swoją i Ci prześlę jeśli Ci nie przeszkadza że lekko używana, nic więcej zrobić nie mogę.
Pieniądze w dalszym ciągu są w moich rękach jakby co.
na razie pozostało nam cierpliwie czekac.hehe:)
Właśnie dostałem informację, że jutro zmieniarki powinny być gotowe do wysyłki. Tyle nowości.
Komu wysłać adres do do wysyłki?
No przecież mi wysyłałeś... Chyba że ma być inny to chyba najwyższy czas dać znać?