-
Pytanie do szanownych forumowiczów. Czy ktoś mógłby polecić sprawdzony serwis w Łodzi lub okolicy, który ogarnął by porządnie usunięcie klap wirowych w 1.9JTDM 150KM - kolektor plastikowy i usunięcie przy okazji EGR. Niestety do cinsoftu ciut daleko.
-
Proponuję Ci kupić kolektor na allegro wysłać gdzie trzeba po czym podjechać do serwisu na podmianke. Nikt ci tak nie wyczyści kolektora jak ty sam
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
-
Polecacie jakąś stację kontroli pojazdów, gdzie dobrze ustawią mi zbieżność i nie wezmą jak za zboże? Albo którą lepiej omijać? W swojej okolicy miałem różne doświadczenia.
-
Wojtera przy glinianej
-
Dzięki. Wpadnę tam jak zdążę.
-
Czy kto był na legionów po zmianie właściciela?
-
Ja.
Ogólnie na chwilę obecną jedyna różnica jaką widzę to to, że nie pracują w sobotę ;) nic wielkiego nie robiłem, wymiana rolki od napinacza paska + sam pasek, cena części okej, kontakt bez problemu, wizyta umówiona, auto wstawione rano,odebrane po południu. Osobiście wierzę w Chłopaków, że uda im się utrzymać wysoki poziom usług ;)
-
Bardzo dobrze ustawiają zbieżność w Zgierzu na szczecińskiej, obok jednostki wojskowej.
-
Polecicie jakiegoś dobrego elektryka? Mam elektryczno-elektroniczny problem z klima w Corsie. Nie dochodzi napiecię do cewki sprężarki. Przydałby sie ktoś ogarnięty. W dwóch warsztatach rozłożyli już ręce.
-
Na Suwalskiej na przeciwko urzędu statystycznego. Tel. 509 490 800