ja też jestem jak najbardziej za :)) czekam za projektem i jaka cena :) pozdrawiam
Printable View
ja też jestem jak najbardziej za :)) czekam za projektem i jaka cena :) pozdrawiam
michu projekt jest pare stron wczesniej ;)
Jeden z kolegów mial znajomosci w drukarni i mial sie dowiedziec co i jak ja powiedzialem czekam do konca tyg jak nie zalatwi nic ja wezme sie za to. zobacze jaki to bedzie koszt bo moze ja wyplace a kazdy z was mi pozniej odda (mysle) :D
Żeby było widać flagę (np na czerwonym aucie) wystarczy ją otoczyć obwolutą białego koloru. Resztę naklejki zrobić przezroczystą. Znaczek Alfaholików natomiast umieścimy na białym tle. Zrobienie poniższych propozycji zajęło mi 15 minut więc są tylko poglądowe:)
Załącznik 34907Załącznik 34908Załącznik 34909
Patrząc na nie może troszkę powiększyłbym flagę. Reszta ok. Ale to nie mój projekt:)
sam pomysł z białym kółkiem jest dość ciekawy i jak widac pasuje to do różnych kolorów lakieru
Greciu zadeklarował ogarniecie tematu w drukarni Załącznik 34910to był projekt ostateczny tak jak
ruszczu pokazał mozna wsadzic w ramke flage i juz. Jezeli Greciu nie da rady ja w przyszly tydzien biore sie za to.
przeglądając strony drukarni mysle ze koszt naklejki moze zamknie sie w 10 zl od sztuki
Spokojnie ja dam rade jak obiecałem na jutro będzie gotowe i zrobię wam fotki jak to wygląda :) okej ??
spoko czekamy :D