-
Piękna! A jak była cena na fakturze zakupu? Z ciekawości pytam, bo z mojej też mam :D Moją jeździł dyrektor FAP w Bielsku-Białej jako prywatnym :)
-
Cudeńko!!:P,dbać i cieszyć się z każdego pokonanego zakrętu!:D
Pozdro dla kolejnego miłośnika 155.
-
Witam szanownych kolegów
Na w fakturze widnije kwota do zapłaty 82.000 do standardu dołożna klima i alarm,(klima nie działa na razie:)) poa z tym na fakturze widnieje że jest to wersja SUER R nie wiem czy taka była, czy to tylko jakieś opisy fiata. Juto jadę do serwisu żeby wszystko zweryfikować. A dzis walczyłemz lusterkami,szkoda że nie ma nowych na allegro:).
-
Wersja Super w 155 oczywiście była:)
-
Jak Super to super :D No to moja była ciut droższa, ale niewiele bo 87k zł z hakiem.. A teraz warta... 2000zł? :P Tak więc Panowie jeździmy powoli bezcennymi eksponatami, za jakieś 10 lat będą pewnie to już rzadko spotykane auta.. :)
-
wtedy to tylko miłośniki marki będą pomykać 155...!!!!
-
Nie ważne ile teraz jest warta, gdybym jej nie kupił wylądowała by na złomie, a tak mam ją i jest dla mnie bezcenna, śpieszmy się ratować takie samochody bo już nie wiele ich zostało, następna na celowniku jest 33ka, kto wie może za kilka dni też stanie u mnie w garażu:) na razie negocjacje z właścicielem i z żoną:).
-
Pomiń żonę w negocjacjach!będzie szybciej:P
-
jak myślicie ile może po kieszeni pociągnąć pomalowanie całej alfy....ale malowanie dokładne z zew. i od środka....:)i do tego malowanie porządne a nie na rok...:)bo u mnie są do roboty drzwi,tylna klapa i tylny błotnik powoli zaczyna szaleć...:)
-
Jeśli tylko postawisz i mają wszystko zrobić to z 3000 zł a jak podstawisz tylko do malowania to z 1,5k wyjdzie.Zależy od lakiernika.Najlepiej jak podjedziesz i podpytasz na warsztacie bo robota robocie nie równa.