dzis napotkałem na Batalionów Chłopskich czyli Zdroje nowe czerwone Mito :) byłem zderorjentowany i zapomniałem machnąc :)
Pozdrawiam
Printable View
dzis napotkałem na Batalionów Chłopskich czyli Zdroje nowe czerwone Mito :) byłem zderorjentowany i zapomniałem machnąc :)
Pozdrawiam
Też widziałem w Zdrojach czerwone MiTo ale stała zaparkowana...Mieszkam na tej dzielnicy i po raz pierwszy je widziałem....Ładne autko....Pozdrowienia dla właściciela(ki)
Hmm czyli możliwe ze własciciel(ka) mieszka w zdrojach, trzeba przykukac i zaprosic na spotkanko :) a ciekawe czy to nie jest te wygrane w Kinderbueno... :)
Wczoraj o tym samym myślałem....że to ten wygrany....
Dzisiaj biala 146 w Szczecienie widzialem ale bez odezwu :(
Czerowna 146 z bagaznikiem dachowym i pacnieta klapa z tylu na rozjezdzie struga-zdroje. Awaryjki, ale pan albo nie zauwazyl albo niekumaty, pojechal przodem na zdroje bez zadnej reakcji..
Dzis widziana Mito...
w sobote koło 12.00 Wojsaw pod Turzynem...
noi wczoraj wieczorkiemmetiudas swoja GTVałeczką... :)
jak tam Kubas wrażenia po wczorajszej ' impreze ' na dabskim ?:D
Dzisiaj w Przecławiu ciemna 156 w sedanie - pomachane, odmachane. Takie chwile dają mi wytrwałości :D
"w sobote koło 12.00 Wojsaw pod Turzynem..." moje młodsze dziecko też Cię widziało:hello:, a w niedzielę piękna czerwona 166 na ZPL.. mały pokaz szybkiej jazdy razem po Europejskiej :ridinghorse: i zielona 156 ze skrzydłem na ZGR... też na Europejskiej.