Czyli wygląda na to że zwijak jest urwany (taśma Airbag).
Printable View
już wszytko działa dzięki koledze który sporo ze mna pisał na fejsie. nieodbijaja kierunki tylko, no i bład poduszki jest bo podłaczyłem aku a zapomniałem o wtyczce od poduszki, więc błąd sie skasuje a kierunki bede sam odbijał;p
To jaki miałeś problem ?:) może komuś na przyszłość się przyda.
Jak ktoś coś to może podpowiem, wklejam moją ściągawke wywnioskowana z rozmowy z kolegą z forum ale nicka nieznam.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/10/119.jpg
czyli problem był z kolejnością kabli?:)
O jednym kablu zapomnialem:)
A cos Ty tam, taktyke na mecz rysował? Byloby dobrze gdybys opisal jakie obciales a jakie zle podlaczyles. Mi nie, al sadze ze wielu z kolegow przydac sie moze. Z resztą, jak zakupie alfine córce to i mi tez.
U gmocha byloby o wiele wiecej strzalek :p
Taktyka była na niemców;p nie a tak serio tak mi było łatwiej i myślę ze nie tylko mi ta taktyka pomoże;p
Pomyliły mi sie piny z kostki airbag 2 i 5 bo liczyłem na początku piny w kostce która wchodzi w taśme airbag a nieliczyłem we wtyczce taśmy, i w zasadzie na odwrót podlaczyłem piny zamiast do 2 to do 5 podlaczyłem a podświetlenie zamiast do 5 to do 2;p bo schemat jest na wtyczke taśmy a nie na kostke która wchodzi w tą taśme;p ale na chłodno tak patrzyłem co do czego i doszedłem do tego;p
Namodziłem posta a tu sprawa wyjasniona;)
tez mi sie wydawalo ze zle cos z pinami;)