Ja też bym takie reflektował. Można sobie samemu gdzie indziej ale tu może będzie taniej :D
Printable View
to nic później nie dopłacasz niestety taki zonk dla nie korzystających z noclegu.
zaliczką jest dla tych co zostają również na nocleg ale skoro ty nie będziesz nocować to niestety musisz wpłacić całość za integrację.
misiu7911 zrozum ze nikt niebedzie dokladal ze swojej kasy za osoby ktore niewplaca calosci. nocleg zalatwilismy ale mozna go oplacic w ostatniej chwili ( jak bedzie wolny pokoj) my rezerwujemy czesc osrodka i nikt niebedzie wykladal w ciemno i tracil kase .
ok,rozumiem,tylko nierozumiem dlaczego nazywacie to zaliczka skoro jest to 100%naleznosci
Mnie niestety musicie skreślić. Jestem wściekły ale nie dam rady być. Wybaczcie...
niestety, ale ja czyli maciekm88 odpada. możecie mnie wykreślić z listy. niestety nie będę mógł się pojawić
Dlatego ze z noclegu można zrezygnowac a jedzenie ,ośrodek itp trzeba opłacić i niestety nikt z nas nie bedzie ryzykował własnej kasy jeżeli naprzykład komuś coś wypadnie tymbardziej że kwota którą ustaliliśmy jest kwotą potrzebną do zorganizowania tej imprezy MY NIE MAMY Z TEGO TYTUŁU ŻADNYCH KORZYŚCI i stwierdziliśmy że ryzykować własnymi środkami nie bedziemy!!!!! W twoim przypadku jest to kwota 100% dlatego nie bedziesz ponosił żadych innych kosztów.Pozdrawiam
Załącznik 50677Załącznik 50678Załącznik 50679
to teraz prosze mi tu flagi zamawiac,
flagi o wymiarach ustalonych :)
monowane na szybe
ktory konkretnie wzor?
cena 40zł komplet 2szt, 1 szt 22 zł (wieksza ilosc zamowien=cena nizsza)
wysyłka najchetniej do organizatora-ale mozliwa tez indywidualna
tak że do dzieła ! bo czas goni