Kolego za te samą kaskę mogę sprzedać swoje z auta. Mój kokpit jest Alu ryflowane stan idealny. Panel kokpit dokonujemy zamiany ale tylko w przypadku idealnego stanu
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja mam zwykły kokpit. Gładki. I taką fabryczną navi mam za 350zł do kupienia.
IamICEman ona nie jest warta nawet 350. Co chcesz zyskać montując ją?
Nie wiem co... wygląd że jest monitorek ;-) chyba. Tylko to. Ale odpuszczam temat bo za dużo przeróbek no i skąd teraz konsolę środkową .... szkoda zachodu.
Nie montuj tej stacji bo nic nie zyskasz, a wiele moim zdaniem tylko stracisz.
Po 1. Stacja wcale dobrze nie pasuje w panelu. Zamontowana fabrycznie odstaje milimetr dwa, ma całkiem spore szpary. Na takie spasowanie jak np panelu I klimatronika nawet nie licz. Jak włożysz je nieumiejętnie to będzie potrafiło odstawać nawet I pół cm jak I więcej
Po 2. Musisz wymienić element konsoli na ten z dużym otworem
Po 3. Jeśli masz B&M to stracisz jej funkcjonalność bo będziesz musiał wyrzucić całą centralkę. Np telefon będzie dostępny po włożeniu karty SIM z twojego telefonu albo przekierowaniu połączeń na inną włożoną w stację.
Po 4. Inne 'ficzery' tej stacji są moim zdaniem wątpliwe. trip jest dostępny między zegarami, żeby odtworzyć na niej MP3 bardzo często trzeba dokupić emulator zmieniarki, jak wyjmiesz płytę z mapami to nawigacja przestaje działać, sama nawigacja wygląd ma... może nie tyle dyskusyjny tylko standardowy do czasu powstania - czyli okolic 2005-2006.
Moim zdaniem gra nie warta świeczki. Jak się chce monitorek, to lepiej kupić coś porządnego. Tylko błagam nie jakieś sony/pionieery czy inne radionawigacje które raz że odstają od deski na kilometr a dwa że wyglądaja tragicznie.
Jeżeli masz konsolę pod zwykłe radio, to dedykowany chinol jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Gra przyzwoicie, ma wszystkie potrzebne bajery, idealnie mieści się w konsoli
Aż sam jestem ciekawy co to za chinczyk bedzie, a oprocz chinczyka sa jakies radia z navi ktore wielkoscia beda pasowaly w miejsce zwyklego radia ?