-
tak kolego masz racje górna będzie dotykać klemy ale tylko wtedy kiedy nie masz plastikowej pokrywy . orginalnie na wierzchu nie ma żadnych kabli których rura dolotu mogła by dotykać .ja też miałem ten problem ale poradziłem sobie domowym sposobem . rury jeszcze nie zamontowałem bo moja bella stoi u lakiernika ale jak tylko wyjedzie zaraz biorę się do montażu dolotu
-
u mnie w miejscu stykania sie rury z klema jest gruba guma zalozona i po sprawie, dolnej niestety nie dalo sie zamontowac, ogolnie moze efekt placebo ale jakos lzej sie mi jezdzi na wyzszych biegach przy nizszych obrotach, w miescie moze byc przydatne bo napewno przelozy sie to na nizsze spalanie
-
z dolna do 105 konnej jutro dzialam,srednica przy turbo jest 50 a rurki 54,ale jesli zalozysz gume o srednicy 54 i scisniesz opaska to wszytko bedzie gralo,sprawdzone w 100%
-
Ja u siebie w 105 konnej ( o ile dobrze pamiętam) przy turbo mam 34mm.
-
dzis podjedzie kolega 105 konna i wszystko bede wiedzial:)
- - - Updated - - -
Witam,a wiec temat wyglada nieciekawie,prxy 105 konnej jest malo miejsca ,sporo wywijasow,niestety nie podejmuje sie tej rurki wykonac,muusialaby kosztowac jeszcze raz tyle,wiecej kolanek i sporo roboty,takze jesli ktos zakupil to prosze dane do przelewu,oddam pieniazki i wysle adres do odeslania dolnej rurki,przepraszam za ta sytuacje
-
No wczoraj rury przywędrowały do mnie :) niestety nigdzie nie moglem znaleźć łączników o takiej średnicy wiec musiałem na alledrogo sie zaopatrzyć teraz czekam na łączniki i opaski :) jestem ciekaw efektu :)
-
A przymierzales juz.bo wiadomo to prototyp:)do 147 140km:)
-
przymierzalem tak dostawiajac do gumowej rury u mysle ze bedzie pasowal ale poczekam na laczniki i opaski to będzie wszystko wiadomo :)
-
Misiu masz może gotową do górną do 147 115? I pytanie do kolegów czy udało się komuś zamontować tak żeby nie wystawała do góry o te 4cm?
-
kolego te 4cm były u mnie ;) i powiem ci że druga korekta zniwelowała ten dystans - tzreba było poprawić łączniki silikonowe, jak wróce do PL to pstrykne kilka poglądowych zdjęć, z "udziwnien" dodam że też zrobiłem sobie "osłone" na kleme by w razie "w" nic z niczym nie miało styku :)