zawsze można wyjąc siedzenie
Tak, chodzi mi głównie o opony i lawety. Jestem z okolic Kielc i mogę się zapytać znajomego, czy by nie przyjechał mobilną kapciarnią.
Ligar dopisz mnie proszę na listę. przeszledziłem cały temat i stwierdzam że szkoda było by nie skorzystać.
Bycie niskim ma jednak kilka plusów, dzisiaj dowiedziałem się jeszcze o jednym :) Noo i nie miałbym problemu z wyjściem z Lambo (gdybym je miał) ;)
A tak poza tym to zauważyłem że zaczęto zbierać pieniądze na tor...
Przelew zrobiony :)
Po 1 Został edytowany pierwsze post w temacie do aktualnych założeń.
Po 2 Rozesłane zostało info dotyczące wpłat za tor... Urobiłem sie troszeczkę wiec na dzis mam juz dość zlotu ;)
Jak kogos pominąłem proszę o kontakt. Aby uniknąć zbędnego wydłużania tematu, proszę reszte spaw załatwiać ze mną przez mail (oczywiście ci co dostali) - dla was plusem jest pewność, że odpowiem na zadane pytania.
Po 3 Zarejestrowalem pierwszą wpłatę - ozi16. Dziekuje za wskazanie dobrego przykładu :)
Czekam na kolejne.
Po 4 Trwają przygotowania pozostałej części zlotu
Przelew od ręki żeby zdopingować pozostałych. Ligar - tylko tych pieniędzy do Amber Gold nie wpłacaj ;).
Teraz należy mieć nadzieję, że przy wszystkich nickach szybko pojawią się te dziwne emotikony :)
Przelew dokonany
Przelew zrobię w następny poniedziałek, Dane auta wysłać Tobie Ligar po dokonaniu przelewu??