marti Ty odwiedź mnie kiedyś pokazać końcówkę wydechu od misia :)
Printable View
marti Ty odwiedź mnie kiedyś pokazać końcówkę wydechu od misia :)
Pozdrawiam grafitową (chyba) 159 sedan widziana przed chwilą (20:40) na Piątkowskiej. Biegłem chodnikiem i widziałem ramkę dobiero z tyłu. :-)
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
To witaj w klubie - mam małą szramę na tylnym zderzaku. Na szczęście udało się zamaskować
Łośki nie potrafią parkować. Ale nic to, przynajmniej Ubezpieczalnie mają co robić ;)
o, ja też Naramowajs :)
czarna 159SW na Boranta :)
końcówka od Misia na pokładzie ;)
No proszę, a ja pracuję na terenie Parku Technologicznego :D To się nazywa mały świat. Robimy jutro mini-spot w PPNT :D
Pozdrowienia dla czarnej 159 SW na tablicach Po..... przejeżdżając i trabiacej obok mojej Alfy w Borek Wlkp.
Dzisiaj w godzinach popołudniowych :)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 na stacji BP na dabrowskiego i potem pod leroy
Pozdrowienia dla czarnej 147 na białych tristarach zaparkowanej pod DINO przy trasie na poznań, ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam 156 na PGS, trasa Jarocin - Koźmin Wlkp. :)
Pozdrawiam kolegę który często mija mnie na trasie S11 Poznań-Kórnik ok godziny 7:30 156'stką SW na blachach PKL... :)
Byś miał ramki to by nawet pomachał. ;)
Pozdrawiam widzianego przed chwilą pod Intermache nieznajomego :)
Chwilę czekałem, ale nikt się nie pojawił.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...915_192445.jpg
PS: a że stoję jak łachmyta to nie ważne, tylko podjechałem cyknąć fotę bo cały czas stałem gdzie indziej :P
Tak ten :P
To Ty często parkujesz swoją na rynku w Korniku?
Musimy się zgadać...
Pozdrawiam kierowce z czarnej 159 na ramkach widzianej wczoraj ok 15:40 na rondzie przy Auchan w Komornikach :) akurat jechałem do pracy od Auchan i z tyłu zauważyłem rameczki :)
Pozdrawiam! :D
- 147 na PO748**, Mickiewicza, P-ń
- 147 na PWR79**, M1, P-N
- 159 Wojtka ;D p. Lidl'a, Jarocin
Czyja to srebrna 166 na ramkach pod Złotym Groszem, PO 185xx, przyznać się :D
pozdrawiam srebrną 166, na ucho busso, widziana na kampusie Morasko :)
kręciłem się z synem na rowerku
Ktoś dzisiaj na Niegolewskich zaparkował 166 na ramkach i na niepoznańskich tablicach koło mojej:) pozdrawiam!
Pozdrawiam kierowcę srebrnej? (jasnej)159 berlina na oramkowanych blachach pgs gnającą dzisiaj ok 20.30 koło m1.
A ja pozdrawiam kierowce srebrnej 166 na rameczkach w Lesznie na krzyzowce JP||. Łapka była juz z daleka ;)
szfuni0, na stop % był to Arek, drzwi kierowcy były lekko wgniecone ? :P
tomaz - mieszkam obok, wtedy akurat przechodziłem z dzieciakami podczas spaceru :)
Nic mi nawet nie mów... :edziamaruda:
Planowo ma trwać do końca listopada, czyli realnie gdzieś w lutym skończą. Póki co jeżdżę przez szczepankowo bo nie ma jeszcze wielkiego ruchu, ale jak więcej ludzi tam zacznie jeździć to chyba zacznę gluszyną na borówiec objeżdżać bo nie widzę bardzo innej opcji...
Ja się tylko pytam co hrabiostwo robiło w wakacje, kiedy ruch był mniejszy....
Dodatkowo, dlaczego nie pracują w nocy ???
Ostatnio stałem 3 godziny w korku pomiędzy węzłem Komorniki a Krzesiny. 3 godziny na autostradzie....
Dobrze ze wcześniej zatankowalem :-D
Khot, rozumiem, że zamiast z kawą jeździsz z meliską w termosie :-D
Pozdrawiam
Jak ja się cieszę że zrezygnowałem z jazdy autostradą. Hetmanską jedzie się o wiele lepiej a i bliżej
Wyryte rantem felgi