Koledzy, przepraszam za zamieszanie ale prawdopodobnie nie dam rady w sobotę przyjechać ma spota.
Może przełożmy na poniedziałek? Wtedy może Danone i Xaxvix też wpadną?
Wysłane
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Wtorek też może być.
Printable View
Koledzy, przepraszam za zamieszanie ale prawdopodobnie nie dam rady w sobotę przyjechać ma spota.
Może przełożmy na poniedziałek? Wtedy może Danone i Xaxvix też wpadną?
Wysłane
Wtorek też może być.
Wtorek please;)
sroda please:D.To porzelozmy na za miesiac:D
Wlodziu jak tylko dam rade to tyrkne ale ostatnio wyjezdzam ok.8 i wracam ok.17 i mam tylko ochote odpoczac.Moze jutro wroce wczesniej,przynajmniej mam taki plan
Piotrek odbierzesz za miesiąc ;-)
W sobotę muszę w domu z małymi zostać, dlatego nie dam rady. Inaczej bym wpadł.
Andrzej wyluzuj sie i nie tlumacz sie.Kazdy ma swoje zycie przeciez i ja to rozumiem.Tak tylko sobie zartuje.To co jest ktos chetny moze na niedziele, a pozniej na wtorek?
W niedzielę bym wpadł
Wysłane z mojego DRIVE2 przy użyciu Tapatalka
Ja ten weekend przeznaczam na rzecz moto, więc odpadam.
Wlodku masz może jeszcze te naklejki na tylną szybę?
Panowie macie jakiegos mechanika, ktory moglby mi oszacowac koszt naprawy auta? Wczoraj kolo jasionki, zagapil sie pan dziadziu i rozwalil mi dupcie;/ W czwartek mam ogledziny z ubezpieczenia, wiec pasuje mi przed tym dniem dowiedziec sie mniej wiecej ile bedzie mnie naprawa kosztowala
to co spotykamy sie jutro ok.18 pod Torebka?
Ja będę ale wolał bym o 19
tylko, ze o 19 jest juz ciemno ale OK niech bedzie 19.Wez mi te naklejki.Pozdrawiam
Placyk jest oświetlony super. Jasno jak w dzień.
Jutro o 19( niedziela). Może jeszcze ktoś się zjawi. :wavey:
dobra ja jestem
Po oględzinach rzeczoznawcy masz dwa wyjścia. Albo zlecisz to warsztatowi i całość szkody pokryje ubezpieczyciel, bez Twojej ingerencji, albo zdecydujesz się sam, po oszacowaniu strat naprawiać i zarządzać kosztami na własną rękę.
Patrząc z Twojej perspektywy, nie mając zaprzyjaźnionego mechanika i mając skomplikowaną szkodę zleciłbym pracę profesjonalnemu warsztatowi. Może nie zyskasz na tym interesie, ale będziesz miał profesjonalnie naprawiony samochód.
P.S. Oczywiście dozór napraw i wgląd w wymianę części zamiennych to warunek konieczny.
Pozdrawiam.
sm00q
Chyba nikogo więcej nie będzie.
Włodek, Piotrek dzięki za spota :) Miło było znów się spotkać i pogadać. Było nas trzech, a każdym z nas inna krew...( jak w Autobiografii :) ) ale i tak było wesoło :)
super, ze wpadles Domin.Podratowales frekwencje i bylo wesolo.Pozdrawiam
Dzięki wszystkim obecnym. Mało nas było ale za to super miło i ciekawie. Jeszcze raz dzięki. :)
Oddam za darmo 147 przed liftem. Instrukcja wydrukowana w skoroszycie
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=147876&stc=1
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=147877&stc=1
to ja biore jak za darmo:D
P.S.dzieki Andrzejku za dokladnie wycieta naklejke dostarczona mi przez Wlodzia
Wezmę ze sobą na następne spotkanie.
Ale po co Ci instrukcja do 147 ?.
Gdy mam instrukcje do 159 na kompie ( PDF )
Nawet na telefonie chodzi ( ale uwaga ucieka na browarka)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=147930&stc=1
Wsumie mam instrukcje do:
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=147934&stc=1
srebrna GT z rej RDE GK to ktos z forum?
Prowadzimy 1-0 :)
no i 1-1 :(
Wlodziu przeciez zartowalem z ta instrukcja:D
Szkoda bo myślałem, że się komuś przyda
dobra to przynies bede mial na podpalke:Dczyli sie przyda:D
I tak chcesz zniszczyć moją prace:)
KONIEC remis :)
Piotrek niema za co.
Ostatnio mam strasznie zajęte wieczory, ale jak tylko dam radę wpadnę na spot.
Lepszy remis niż nic;-)
Drugą połowę się przyjemnie oglądało. Teraz trzeba spalić to piwo bo jutro pierwsza zmiana ;-)
Prośba do szanownych kolegów z Dębicy lub okolicy, potrzebuję sprawdzić jedno z aut stojących u Dymka na placu. W aktualnej chwili jestem trochę nie za bardzo mobilny a szukam pilnie autka dla żony, a akurat u Dymka pojawił się samochód który interesuje moją grupę trzymającą władzę, wiec jeżeli ktoś mógłby mi pomóc tzn. obejrzeć samochód, ewentualnie spisać i podesłać mi VIN, nie mówiąc już o sprawdzeniu samochodu czujnikiem grubości lakieru to będę zobowiązany. W razie czego bardzo proszę o kontakt na PRIW.
kto dzis machal mi ze srebrnej 156 SW FL chyba na RMI w Straszęcinie?Odmachalem ale nie wiem czy widziales. Pozdrawiam
patrzylem na ramki bo bylo pod slonce,a jak podnioslem wzrok Ty juz miales reke w gorze i sie mijalismy.Fajnie z rana spotkac alfaholika:D
ma ktoś może jakąś chemię profesjonalną do czyszczenia tapicerki? chętnie odkupię jakąś mniejszą ilość bo nie widze sensu kupowania opakowania dużego
mam na mysli cos co dziala na zasadzie Presprayu TersusPR101 - chodzi mi o srodek ktory wstepnie rozpuszcza brud