oj nie widziałem światełek, jechałem drugi za lemi w 164 ;) lemi prowadził, a tak poza tym to pozdrawiam wszystkich co byli na kawce w restauracji za maciejową ;) do następnego
Printable View
oj nie widziałem światełek, jechałem drugi za lemi w 164 ;) lemi prowadził, a tak poza tym to pozdrawiam wszystkich co byli na kawce w restauracji za maciejową ;) do następnego
Ciężko by mi było gdyż nie jechałem sam a wracałem ze szkolenia w Karpaczu. Gdyby nie to że z matulą jechałem to napewno bym do was dołaczył. :)
Też mi się to rzuciło w oczy :)
Swoją drogą, jak wyjeżdżaliśmy z Szybowcowej, to byłem ciekawy czy uda nam się całą kolumną w całości przejechać przez Jelonkę - aż dziwne, że żadne światła nie rozerwały Alfowego sznura :)
W drodze na spot, między autostradą a Strzegomiem, koło godziny 14, błysnął mi światłami kolega w prawdopodobnie czarnej 147 (miałem pod słońce, i niedokładnie widziałem). Z mojej strony była łapka :)
Napewno była twoja ale może w ostatniej chwili dałem znać a że nie jechałem alfą to raczej byłem niewidoczny :):D
hmm a czyja brera czerwona przeleciała, dosłownie przez Złotoryję dzisiaj ?
Mało mnie z wysepki na przejściu nie zdmuchnęła ...
A przed momentem stojąc na światłach minęła mnie czarna brera DL, lub DLE ...
Dzisiaj chyba wszyscy kierowcy Alfa Romeo wyjechali na Wrocław ;) Jeszcze w życiu tyle alf mnie nie minęło co dziś, ale wszyscy jacyś niekumaci ;)
doslownie, dzis do szkoly jechalem i wracalem to we WRO jezdzilo "nas" troche :)
dziś, ok. 17, krzyżowka na ND, czarna 156 na klubowych ramkach :)
Pozdrowienia dla czarnej 156 SW skręcającej dziś o 17 z Mińskiej w stronę Factory. Machnąłem ale chyba niezauważone.
Na parkingu była jeszcze jedna 156 SW i chyba Giullietta (nie przyglądnąłem się), obie czarne ale kierowców nie widziałem.
Pozdrawiam
Wild Luke, to Twoja alfa stoi na orzechowej?
Na Zaporowskiej, bliżej Ronda parkuje Carlos71. Żółciótka 145 ze sportpackiem.
po Wrocławiu śmiga biała Julka, granatowa Julka i jakaś taka mocnociemnobrązowa Julka.
Czyja jest czerwona Brerka DTR ;) ?
Stała dzisiaj koło mojego wydziału (Biskupa Nankiera ;))
mc donald's karkonoska 63a przy BP przy wyjezdzie na bielany- tu mnie czesto mozna spotkac :) granatowa 146 :) a duzo alf tu do mnie przyjezdza :)
A a dzisiaj widziałem we Wro 2 Alfy na klubowych ramkach ale nikt nie odmachał :(
Zaglądajcie czasem troszkę dalej niż 5m przed kierownice :P
Pozdrowienia dla Tajniakosa mijanego dziś ok 8.00 na ul. Stalowej. Machnąłem ale chyba mnie nie widziałeś.
Więc ja dziś tak:
- po 17 na Królewieckiej przy stadionie- czarna 156 chyba DW, zamachane- odmachane, chociaż kierownik jakby zaskoczony :)
- 2 min później na Pilczyckiej- czarna 166 DZA przede mną (ja też jestem DZA) na klubowych ramkach- puszczałem długimi, ale chyba nikt nie zauważył ;)
- w tym samym momencie z naprzeciwka- czarna albo czerwona Mito, ale kierownik był zbyt zajęty swoim telefonem :)
Pozdrawiam Kierownika czarnej (chyba czarnej) 145. Mijana dzisiaj z rana około 7:00, pod taśmociągiem na zjeździe z krajowej 45 jadącej w kierunku Prószkowa.
I mijanej po raz drugi około godziny 15:45 na tej samej trasie, jadącej z Prószkowa w kierunku krajowej 45. Pomachane, odmachane x2.
No i proszę, 156 X (OneFiveSex) widziany dzisiaj z baaardzo bliska na krzyżówce Bajana z Lotniczą. Stałem na światłach za Tobą: jest ramka, lśniący "x" przy znaczku, ERA na tablicy i buda w kombi, więc wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że to 156X ;)))) Poleciałeś dalej w stronę Pilczyc, ja jechałem nie śwoim środkiem lokomocji dlatego nie obtrąbiłem i nie obmrugałem kolegi. Pzdr! :)
Pozdrowienia dla kolegi w niebieskiej/grafitowej (?) 166 mrugającego i machającego przy przejeździe kolejowym na skrzyżowaniu Żernickiej i Kołobrzeskiej ;)
Mnie już tak często nie będziecie widzieć :( Lato wjechało :)
Łysy0800 - jakie masz numery ? :)
Ja z Ząbkowic (DZA) jestem i będę Ciebie wypatrywał ;)
---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------
A ja pozdrawiam kolegę jadącego dziś w kierunku Wrocławia (mijaliśmy się na wysokości gościa machającego patelnią ;D) - blachy DKL + rameczki.
Ja jechałem srebrną, iNTELLOWĄ 156-tką z lotą z tyłu ;)
Mrugnięte, pomachane, odmachane :)