to jo by cos tam broł ino że w czwortek mie niy ma,łostow mi(ramki 3 szt,skrobaczka i cosik tam forumowe)
pewnie ze pasi 19:30 na lotosie Hans
Niestety ponownie muszę odroczyć debiut ;/ może uda się w przyszłym tyg.
to już jutroooo :D haha szkoda siwy szkoda.
Przemek to ja podjade tam jutro :D a Gucio Ty jak piszesz sie ??
bocian, ostatnio mowilem o ramkach , odloz mi dwie , bo nie dam rady niestety podbic .. :)
na 99% będę, weźmie ktoś kabelek i lapka?
Odkopałem dziś auto( pierwszy raz od poniedziałku:D ) i umyłem to pewnie się zjawię.
fajnie było dzięki za spota :D
Było jak zawsze czyli super!!! Pozdro dla obecnych:)
a doopa
zabrali mie wszystkie kamizelki forumowe i zaś musza zamawiać towar
ale fajno beło w sumie
no bocian zamów te kamizelki zamów bo za tydzień wziąłbym dwie;p
Tak nic nie róbcie ino kupujcie gadżety zamiast coś do Belli :D
dzis juz nabylem koncówke wydechu ultera wiec o co Ci chodzi i czekom na ramki:P
Ludzieeeeee znów czwartek sie zbliża :D to zaczne wypytywać kto bedzie :D
Może ja będę :P
Będzie ktoś z komputerem ?
chciał bym wpasć do was ale najpierw lakiernik trzymał belle potem elektronik a wczoraj padł alternator ;/ czyli teraz mechaniko=elektryk... a pewnie to potrwa bo jest masa dłubania zeby go wyciagnać... eh ta bella cos w nowym roku nie chce mnie wozić...
tez mi padl alternator ale wpadniemy jak jeszcze bedzie ladowanie :D żegota na ostro. no a zeby go wyciągnąć to kolego masz racje, bo jest masakra
Ja alternator miałem przyjemność dwa razy z mojego TSa wyjmować i bez opószczenia wózka się nie obeszło. Ktoś tu na forum pisał że da się bokiem wyjąć, ale napewno nie w TSie. Powodzenia :)
bokiem sie da, ale trzeba całe zawieszenie rozebrac i półoś sciagnac, wiec w sumie lepiej wozek opuscic hehe tez juz drugi mi sie popsuł, wczesniej regenerowałem to przezyl 7000 km :/ trzeba bedzie zainwestowac w nowy
bedzie ktos w ogole jutro??
jo byda jak zwykle czekoł na wszystkich na niebieskim :D
Baaaa ja również, postaram się nie spóźnić :)
to o której godzinie na niebieskim ?
Normalnie- o 20:00.
tak standard o 20.00 potem MaC ??
Oczywiście że MaC. Hans dziś Twoja kolej DUŻYCH frytek ???
Jako ambasador marki --->
http://www.mcdonalds.pl/kuponyrabatowe
Drujujcie i szamajcie po taniości!
(jak ktoś lubi grać w gierki to http://www.mcdonalds.pl/zima/ idzie wygrać darmowe szamanie)
19:30
:cool:
Jak to 19:30? Co to za zmiany?
ja nie dam rady bo Bella sie maluje po małym obtarciu tylnego błotnika bocian zostaw dla mnie kamizelki
Niech mi ktoś wydrukuje kuponik do Maca :D Bo mi drukarka się zjeała.. I nie o żadnej 19.30! :D Bo ja dopiero przed 19 będę w domu :P
hehe :P no spoko :P Tak se tylko mówię, co by mi nie uciekli wszyscy jak później przyjadę :D
Przekonany na 19:30. Szybciej drinka w domku wypije:D
to jo tyż wpadna na 19:30 :D*
bocian potrzebuja jedna ramka bydziesz mioł dla Wiki ?? :D
a mnie nie będzie :D
Ale kazałem Bocik'owi pozdrowić was kopem w dupala :D
ja za tydzień wpadne, obecnie tapetowanko w pokoju
dzieki Hitmanowi dojechalismy do domu :D do zobaczenia za tydzień :) a kolega GTV'ką czemu na MaCka sie nie stawił?
Haha :D To dobrze że dojechaliście ;) Dzięki bardzo całej ekipie :) Było naprawdę bardzo miło! Mam nadzieję że do zobaczenia z tydzień, a jak nie to za dwa :D