Kiedy była ostatnia aktualizacja listy zamówień?
Pozdrawiam.
- Rafał
Printable View
Kiedy była ostatnia aktualizacja listy zamówień?
Pozdrawiam.
- Rafał
Napisałem pw bo jednak zmieniłem rozmiary. Dzięki.
Jak wygląda sytuacja z polarami? Są już rozsylane?
Dzisiaj dostałem. Jest możliwość wymiany na mniejsze??? Dostałem M, jakaś duża strasznie, a myślałem, żeby za mała nie była!
Przyszło. Idealne! Dzięki.
Wczoraj dostałem. Dzięki.
Niestety ale nie ma takiej możliwości. Firma zajmująca się haftem zamawia z hurtowni dokładnie tyle sztuk ile było w zamówieniu i zgodnie z rozmiarówką. Po to też podajemy tabele wymiarów aby móc się dokładnie pomierzyć. Po nowym roku będzie druga tura zapisów a ten polar, który jest za duży spróbuj sprzedać na forum, myślę że chętnego znajdziesz bez problemu.
Jakby ktoś chciał kupić polar czerwony Jacket rozmiar M proszę o info. Na mnie niestety za duży.
Witam.Dzis rowniez otrzymalem polary i jeden jest mocno za duzy.Model jacket 501 kolor czarny rozmiar XXL.Chetnych do zakupu ewentualnie zamiany na mniejszy prosze o konakt na pw.Pozdrawiam
PS Pokrywam koszt wysylki
Dzięki, też otrzymałem. Dobrze, że nie zmieniłem na większe rozmiary bo akurat te są idealne. Tak na przyszłość dla kupujących to bierzecie rozmiary mniejsze niż te, co są w rozpisce bo faktycznie rozmiar polaru, który przychodzi - jest większy niż rozmiarówka podana w tabeli.
Dostałem, jest fajnie wykonany, ale niestety o rozmiar za duży :D pozostają trzy opcje, przypakować, objeść się na świata albo sprzedać/zamienić się z kimś :D
Przespałem zamówienie ,gdyby ktoś chciał się pozbyć kolor czarny rozmiar XL lub L chętnie odkupię
Gdyby ktoś chciał odkupić to mam czarny 2XL niestety na mnie za duży.
Kiedy można się spodziewać nowych polarów? Ponad rok już minął od poprzedniej edycji [emoji20]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
To czekam z niecierpliwoscią, bo idą chłodne dni i byłby jak znalazł [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja również czekam na informacje :P
W tym roku tez byłbym zainteresowany [emoji41]
Również
Niestety ale w tym roku nie będzie akcji polarowej. Obowiązki zawodowe i rodzinne zabierają mi zbyt dużo czasu i nie mam czasu na organizację zapisów :/
Sporo osób jest zainteresowanych. Sam wezmę 3 sztuki jak będą dostępne.
też bym wziął, gdyby były :/
Również jestem chętny
Jak co roku, tradycyjnie już, piszę z zapytaniem czy może tym razem będzie szansa na polary?
Rozumiem, każdy ma swoje życie, ale może jest szansa, żeby ktokolwiek inny mógł w końcu poprowadzić tą akcję? Coraz więcej chętnych się zbiera.
Podbijam, również byłbym chętny!