miły ranek po paskudnym skuwaniu lodu z auta
grzesiu ( alfisti77 ) ok 8 rano
:D:D
w końcu się doczekałem odwzajemnienia pozdrówki :P
Printable View
miły ranek po paskudnym skuwaniu lodu z auta
grzesiu ( alfisti77 ) ok 8 rano
:D:D
w końcu się doczekałem odwzajemnienia pozdrówki :P
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW z ramkami alfaholicy.org, za którym jechałem od galerii krakowskiej do opolskiej estakady około godziny 21. ;) Granatowe bmw, jakby coś.
Pozdrawiam pana w ciemnej 156 widzianego w nocy na trasie Krynica-N. Sącz
hehe Adaś tak myślałem że to ty
ludzie jak będziecie widzieć białego merca sprintera z kolportera to mrugajcie machajcie :)
zawsze jak widzę alfe to mrugam ale niestety w większości ludki patrzą czy światła mają włączone:)
A mi jak ktoś mruga, to co najwyżej mogę się spodziewać radaru za zakrętem
mam podobnie jak jade galaxem na ramkach klubowych i dziwnie na mnie patrza alfisci jutro bede w kraku moze ktos odmruga - pozdro
Który kolega stuknął w sobote honde civic na stacji statoil na armii krajowej ? srebrna alfa - z tyłu klubowe ramki.
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 po lifcie spotkanego w Wygiełzowie, chyba po raz pierwszy zdarzyło mi się, że to inny kierownik pierwszy pozdrowił:D Oczywiście odmachane;) Oby więcej takich ludzi:dance3:
Paweł 24, czy to Ciebie widziałam dziś w czarnej Belli GT(tablice SK) o 15:30 za Giszowcem w kierunku Tychów? Mignęłam awaryjnymi i pomachałam ale nie patrzałam do tyłu bo jakis szaleniec przed mną jechał i albo sie rozpędzał albo hamował, wolałam nie trafić na to drugie:)
W każdym razie pozdrawiam!;)
czarna 156 - widziana na przemysłowych w Tychach :)
pozdrawiam
a ja pozdrawiam panią w czarnej 147 po FL widziana w Mysłowicach na rej. SO....
wczoraj w Krakowie na Bora-Komorowskiego, na wysokości zjazdu na Dobrego Pasterza, stała wiśniowa 166 zmieniająca koło, dodatkowo w asyście policji. Mam nadzieje że wszystko ok.
Pozdrawiam pana z 159 SW spotkanego w Rowniu na drodze do Żor dzisiaj ok godz 12.00
Zdziwiłem się bardzo, bo pan koło 50tki a pomachał pierwszy :)
A ja pozdrawiam jasno niebieską 147 na klubowych tablicach, która dzisiaj koło godziny 19:40 była na Rondzie Młyńskim - czyżby to był Piter :>
Puściłem na chwilę awaryjne, ale nie wiem czy zostałem zauważony :)
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 155 na blachach KOS 4.... z klubowymi ramkami :) Widziany w Nowym Bieruniu na wysokości Biedronki kolo 14;30 :) Niestety nie byłem Alfą tylko autobusem i czekałem na szofera... :(
no to ja również pozdrowię:D kierowce czerwonej 156 , lekko przerabianej !!
13.01.2010 na alejach w krakowie o godzinie 22:30 :) fajnie się razem jechało :D dobre przyspieszenie ma ta Twoja Alficzka, ciekawe co tam za motorek siedział :)
alficzka była na blachach KGR chyba..
Ja pozdrawiam pana z ciemnej 156 który holował czarne bmw wczoraj na ulicy węgierskiej w N.S. Piękna scenka :D
to był mrutyna :D a pod maską siedzi 1.9 JTD prawie GTA ;)
natomiast ja pozdrawiam kierowce czerwonej MiTo widzianej wczoraj na Meissnera w Krakowie po godzinie 20. Mrugnąłem awaryjnymi ale zero odzewu, niekumaty jakiś. Oraz pozdrawiam kierowce srebrnej 156 widzianej na al. Jana Pawła, parę minut później. Również poszły awaryjne i, niestety, zero odezwu..
Wkońcu Kaczka, to ślepy jest ;)
a Ja pozdrawiam milardy Alf które często mijam... i wszystkie bez odzewu :> Jedynie mogę z Aniuchą się popozdrawiać na osiedlu jak się na siebie natkniemy na parkingu :P
I pozdrawiam pana w czarnym VW Golf 4 na rej SO który przegrał 2 dni temu wyścig i był dla mnie tylko znikającym punktem w lusterku :D (Bella z nowym Turbo nie daje szans innym ;D )
No Izane muszę przyznać że dopiero niedawno się obudzileś do pozdrawiania :P
pamiętasz początki? jak jechałam za Tobą po M-cach? Trąbienie, dlugie nie dawały rady :P
Pozdrawiam kolegę ze 156, z którym minąłem się dzisiaj w centrum Gorlic. Reakcja na moją "łapę" natychmiastowa ;) . Ps. To chyba jedno z nielicznych 156 SW w gorlicach po "FL", rzuca się w oczy
Pozdrawiam!!
Pozdrawiam kolegę który dzisiaj odmrugał i pomachał w Bieruniu w okolicy stacji bliska. Srebrna 156 na SBL. Kolega niech się ujawni bo widziałem alfaholickie ramki a fajnie by było wiedzieć kto jest "swój"
Pozdrawiam sympatycznych ludzi z dwóch 156, z którymi stanęliśmy na światłach pod Kwitkiem.
a ja pozdrawiam alfę GT która ostatnimi czasy stoi na moim parkingu :] hehe aż z Sopotu przyjechała...:] oby za niedługo blachy zamieniły się w SM :D
Pozdrawiam panią z czerwonej 147. Pomachane bez odzewu ale widzę tą panią często i nie dam jej spokoju aż odmacha.
pozdrawiam zaśnieżonego Robaka i kierowce 166 na SY.. widzianego w chorzowie przy oczyszczalni ..
ja pozdrawiam kolegę Adama - z Imielina - posiadacza zielonej 33-ki :) na rej. SBL widziany dziś w Mysłowicach - Brzezince na wysokości przystanku autobusowego :)
POzdro dla kolegi ze srebrnej 156 SW, który chwile przed 11 zainicjował przywitanie na ul. Zwycięstwa. Miły akcent w drodze do pracy :D
pozdrowienia dla kolegi parkującego przy radzie matecznym :) 145 czerwona na ramkach z jakimś białym napisem:)