Ja jak wrzuciłem NewCar to się cieszyłem, że wywietrzała. Hehe. ;)
Printable View
A u mnie jeszcze trochę śmierdzi wanilią :] myślę jednak że na długi weekend można by zmienić na coś nowego :)
wrzuci ktoś zdjęcie? mógłbyś pierwszego posta wyedytować, tak się robi przy takiej sprzedaży bo nie będę 93 stron przeglądać żeby zobaczyć jak to wygląda ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
ale raczej przez najbliższe 2 miesiące nie planujemy kolejnych zapisów :P
Zapachy są ok, tzn ich wzór bo zapach mało trwały a poza tym jak zawiesiłem sobie wanilie to jakoś nie czułem tego zapachu jaki powinien być:) u mnie wisi sobie sama zawieszka która już nie pachnie, a mój ulubiony zapach ambi pur mam schowany żeby w autku był ładny zapach:)
Nie ma ktos do sprzedania jakis zapachów ? ;)
Nikt nie ma ?:(
kiedy mogą znów ruszyć zapisy tak mniej więcej ??
może za miesiąc tak z początkiem sierpnia myślę to będzie dobry termin :)
A czy zapachy będą dalej od tego samego producenta, czy może jakaś zmiana?
Bo co do trwałości tych zapachów to chyba nikt nie ma wątpliwości że to lipa jest!!!
już w poprzedniej turze mieliśmy zmienić producenta bo wiem że ten to nie bardzo chodzi o trwałość :P teraz już będziemy szukać kogoś nowego
dobrze to czekam niecierpliwie :PP
ale jak to ...??
przecież te miały być takie super najlepsze , lepsze niż ....
tyle olejku itp
na początku chyba tylko ja narzekałem i wyszło na to że to te moje były złe a reszta miała ok
:P
Witam... nieoficjalnie póki co ale wpadłem na pomysł...http://allegro.pl/zapach-aroma-clip-...495538775.html
chciałem zaproponować coś takiego
:)
klips - zapach -oczywiście nie byle jaki tam klips bo chodzi mi o wtłoczoną naklejkę włoskiej flagi w środek, ooo coś takiego, na razie wykonane metodą moją w paint-cie:D:P
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...onda-italy.jpg
Producent odpisał, że jest w stanie wykonać coś takiego... Jestem w fazie korespondencji meilowej z nim...
Minimalna ilość zamówienia to 5000szt. Cena jaką proponuje to ok. 6zł netto za kartonik z 4ma szt.
Chciałbym dowiedzieć się od Was czy cena jest OK, czy nie jest wygórowana... możliwe jest, że da się coś wynegocjować jeszcze. Mnie interesuje cena brutto jednak.
Czy byli by chętni na coś takiego... Co do zapachów to kwestia omówienia jeszcze... na razie jest projekt taki i pytam Was czy byli byście chętni??? Jeśli tak to zajmę się tą sprawą.
Tyle tylko że nie do każdego autka to podejdzie :P
W biedronce było coś takiego w podobnej cenie(6-7zł), skusiłem się bo myślałem że wejdzie w nawiew centralny i nie wlazło, a na siłe nie chciałem pchać żeby nie połamać
No chyba że ktoś miałby zamiar wsadzić to w nawiewy w nogi pasażerów z tyłu:rolleyes:
Jedyne miejsce w 156 to jak napisałem otwory przed nogami pasażerów w tylnej części podłogi :)
nie widać za bardzo chęci innych... pewnie musiałby być osobny temat do tego ale żeby był osobny temat to muszę wiedzieć, że będą chętni na takie coś... zamówie około 2000szt i zostanę z palcem w upie...
Ja osobiście za te klipsy podziękuję! Czekam natomiast aż flatbeet ruszy z tematem zapachów! Został mi ostatni, bo za dużo rozdałem ;) i przydało by się kupić ze 30 sztuk. Tylko koniecznie innego producenta!!!
Dokladnie... czekamy na kolejną turę zawieszek :)
Z początkiem sierpnia ruszam z zapisami na dywaniki i zawieszki, a te z kolei koniecznie od nowego producenta bo tylko nowy lepszy producent wchodzi w grę
Super bo i mi jeden się ostał :)
Witam ponownie... Z pomocą kolegi flatbeet, który to zajmuje się tymi sprawami chciałbym zaoferować Wam nowy produkt.
Zapach samochodowy w formie klipsa do nawiewu... Rozmawiałem z producentem. Minimalna ilość zamówienia to 400pudełek. W pudełku 2sztuki klipsów.
Cena za 1 pudełko to 6zł + koszt przesyłki do Was... :)
Zapachów jest kilka: różany, leśny, morski, tropikalny, new car, vanilla i klasyczny...
Jeśli chodzi o przód (reklama) będzie to włoska flaga (zieleń, biel, czerwień)
Wymiary flagi: wysokość 9mm, szerokość 1.8-2,0cm
Jeśli chodzi o kolor klipsa, który wchodzi w kratki będzie on czarny, co do samego zapachu to trzeba wybrać na początku czy ma być też czarny czy niebieski czy zółty, czy czerwony... Proponuje również czarny.
Oto zdjęcia przedstawiające produkt...lecz z innymi reklamówkami
Załącznik 63108Załącznik 63110Załącznik 63111Załącznik 63112
Jeśli zdobędę zamówienie na 400paczek po 2 szt. w środku oraz każdy chętny wpłaci na moje konto produkcja ruszy... :)
Produkcja około 2-3tyg.
Cena: 6zł/pudełko 2szt. +koszt przesyłki
Znaczna część dochodu pójdzie na utrzymanie naszego forum.
Producent zachwalał:D:P, zresztą sam już jeżdże na jego reklamówce i nie dość, że przyjemnie pachnie to ładnie wygląda :)
Jeśli pomysł wypali a zapaszki Wam się spodobają zrobimy kolejną turę a także można włączyć inne gadżety na jakie przystaniecie...:)
Sorry za prowizorkę ale sam zrobiłem... Tak oto mniej więcej będzie to wyglądało... oczywiście to jest tylko pomalowane na karteczce:D:P, prawdziwe będzie w 3D jak naklejki kolegi Omen-a :)
Załącznik 63134
nick / ilość / zapach /
brak zainteresowania czy za mało odwiedzających...???
Mi sie podoba szkoda że nie ma jakiś długopisów z logem forum i modelami aut
Jakby co ja chce 3 szt
5 pudełek wezme
Niech podepną temat i zapisy niech ruszą jak sie uda to oki jak nie to trudno spróbować warto
A długopisami też bym był zainteresowany a nawet bardziej niz zapachem fajnie by było pisać takim
Pod długopisy też się podepnę a zapachami to zobaczymy.
kiepsko widzę te zapachy:
raz - nie w każdej AR klips jest gdzie zapiać ( była o tym mowa )
dwa - słabe jak dla mnie no i z forum nic wspólnego nie mają a mowa jest o forumowych ...
trzy - biorąc pod uwagę 1 i 2 to ciężko by było osiągnąć pułap zamówienia
dobrze jeśli chcecie mogę zrobić całe czerwone z napisem www.alfaholicy.org, lub zdecydujcie co chcecie...
wszystko zależy od zarządu :D
Aktualnie jestem na etapie poszukiwania nowego producenta zawieszek tak aby nasze klubowe zapachy były znacznie trwalsze, dziś wysłałem maile w parę miejsc. Będę informował na bieżąco.
Jakieś konkrety odnośnie nowego producenta?
Kiedy ruszamy z zapisami?
Pozdrawiam Rychu
Tydzień temu wysłałem zapytania do 4 największych producentów jakich znalazłem na necie, tylko jeden mi odpisał wiadomość pozytywną i to dopiero wczoraj. przedstawili ofertę wraz z opcją że oni zajmą się wysyłką do wszystkich zamawiających bo tylko takie rozwiązanie mnie interesuje. 2 firmy nic nie odpisały a jedna przedstawiła swoją ofertę ale bez możliwości wysyłki indywidualnej więc oni odpadają.
Prawdopodobnie zdecydujemy się na tego nowego producenta, deklaruje on trwałość zapachu około 2 tygodnie więc to chyba zdecydowanie lepiej niż te obecne :) Zatem spodziewajcie się na dniach nowej oferty, prawdopodobnie jutro wieczorem ruszymy z zapisami :) Ceny może nieznacznie wzrosnąć ale wraz z nią ma wzrosnąć jakość
Dostępne zapachy: wanilia, new car, cytryna, grejpfrut, fresh melon, zielone jabłko, konwalia - czekam do jutra na Wasze propozycje 4 zapachów z tej oferty bo tylko do 4 się ograniczymy
A wzór zostaje ten sam?
Moje propozycje zapachów:
- wanilia
- new car
- grejpfrut
- cytryna
Podaj wstępnie +, - cenę za sztukę!
Moja propozycja
cytryna,
grejpfrut,
fresh melon,
zielone jabłko
wzór zostaje ten sam i cena za zawieszkę plus minus ta sama. natomiast widzę że chyba policzyli sobie trochę więcej za pakowanie i rozsyłanie i przez to będzie cena prawdopodobnie trochę wyższa. do jutro zbiorę wszystkie propozycje zapachowe i te które będą się najczęściej powtarzać te wybierzemy :)
konwalia.... hmmm:)