minus 13
jak odpalę alfe to będę :D
:driver:
Printable View
minus 13
jak odpalę alfe to będę :D
:driver:
Dzięki za wczorajsze spotkanie. Było naprawdę fajnie. Trza to powtórzyć.
- - - Updated - - -
Ale za to potem była masakra. Impreza barbórkowa udała się jak byk. Faza nie do opisania, Całą niedziele zdychałem jak kot. Ale warto było się tak męczyć.
- - - Updated - - -
A może byśmy się wybrali kiedyś jakąś większą ekipą na jakąś imprezkę?.
Również dzieki za wczoraj bylo fajnie
Na impreze pewnie też byśmy się wybrali.
Damianie kiedy po tego szczupaka mam wpaśc i ile mnie on będzie kosztował.
Dam ci znać kiedy będę miał rybki na sprzedasz. Szczupak po 22zł kg. Jakby ktoś był zainteresowany świeżą i pewną rybką na święta to zapraszam od 18.12. na stawach będziemy sprzedawać, karp będzie kosztował 13-14 zł za kg.
Ale tu się cicho zrobiło. Żyjecie koledzy. A tak w ogóle to życzę wam wszystkim zdrowych i wesołych świąt.
Dzięki za życzenia. Wszystkiego Dobrego dla Ciebie i Rodziny - a przy okazji dla całej rodzinki gliwickich i tych z okolic Alfisti. Niektórzy są mocno zabiegani i zaaferowani przed Świętami to nie widzą na drodze kolegów :D. Pozdrawiam.
Szanowni koledzy. Mam taki pomysł z samego nowego roku czy ktoś chciałby się ściepnąć na jakieś żarełko dla piesków ze schroniska. Mój pomysł jest taki... Spotkali byśmy się jakoś po sylwestrze od razu jakieś wspólne spotkanie zakupili jakieś żarło dla psiaków i pięknym sznureczkiem udali się do schroniska. Co wy na to funfle??????....
- - - Updated - - -
Oglądałem kupe reklam na ten temat ostatnio i bóg mi świadkiem gdybym miał gdzie to wszystkie te psiaki bym zaadoptował. Powiem tak w kupie siła. Parę zeta nas nie zbawi a zrobimy coś fajnego a nie tylko ładować w te auta.
- - - Updated - - -
Kto będzie chętny dziękuję z góry. Pozdrawiam was mocniutko.
do którego schroniska chcesz zawieźć ? masz jakieś wypatrzone już ?
ja z góry dziękuję kolegom mechaniorom z forum za szybką, sobotnią wymianę kompletu tarcz i klocków ;-) no i rundkę niebieską alfą ;)
Wesołych Świąt :-)
oby pod choinką czekał na was taki prezent, jak tu :
Załącznik 80881
Wesołych Świąt :D
Załącznik 80912
Ey no super!!!!! Gdzie takie zabawki można za nabyć??
Wysłane z mojego HTC One S
Ey no super!!!!! Gdzie takie zabawki można za nabyć??
Wesołych Świąt
Adaś nie wiem do którego do pierwszego lepszego. Ale to po nowym roku, co pojechał byś też.
- - - Updated - - -
Słyszałem że robiłeś tą swoją alfe. Ja mam do wymiany górne wahacze i amorki z przodu ale to dopiero latem.
- - - Updated - - -
Kurde szkoda że nie ma śniegu to byśmy ten kulig zmontowali ale by była zabawa.
No ja tylko czekam na śnieg:)
Ja z tym schroniskiem jestem za, a bardziej moja żona. Często oddajemy 1 procent na schronisko Psitul Mnie w Zabrzu. Proszę o jakieś konkrety czy kupujemy np we własnym zakresie jakąś karmę lub puszki czy hurtowo za kasę.
Ja myślę że się spikniemy w jakiś dzionek zrobimy ściepke ustalimy miejsce i w drogę.
http://www.castelstore.pl/ ;) tylko z tego co widze narazie im sklep nie dziala
Witam w Nowym Roku
Właśnie odbyłem pierwszą w tym roku przejażdżkę tylko dla przyjemności :-)
Jak ja to lubię... Świetna pogoda, prawie puste drogi i ścieżka z "Drive" :cool:
Pozdrawiam Wszystkich
Pusto to bylo 4 rano jak jechalem do Szczyglowic :p. Powiem Wam, ze ten nowy system swiatel w Gliwicach sie sprawdza. Praktycznie z duzym wyprzedzeniem, za kazdym razem mialem zielone przy dojezdzie do nich.
Sent from my GT-I5700 using Tapatalk
co tu tak cicho
Jaki termostat kupiłeś? Ile płaciłeś jeśli można spytać
ja czekam na jeszcze więcej śniegu i robimy kulig ;) co Damian ?
pozdrawiam,
Adam
Ja o kuligu mogę zapomnieć. Niestety połamałem nogę no i lipa.Ale zorganizować można ja jestem jak najbardziej za. Ja najwyżej rozpale ognicho w lesie żeby se krupnioka usmażyć.
- - - Updated - - -
Adaś a co z tymi psiakami. Montujemy cosik???????...
Podaj tylko datę:)
A tym czasem zapraszam do śledzenia Rybnickiego tematu, może sie ustawimy na mały spot w sobotę w McDonald's
Trza uzgodnić jakiś konkretny termin wszystkim kto jest chętny i ogień.
- - - Updated - - -
W sobotę ide na urodziny a może by bardziej odpowiadała niedziela hmmm??????.
A więc, najprawdopodobniej Rybnik spotyka się w pubie Warka. ZAPRASZAMY
Dojazd.....
Wy od Gliwic jak pojedziecie to cały czas prosto do centrum( mijacie Carrefour, na rondzie za nim prosto, mijacie galerię Focus, i za Focusem jakieś 50 m po lewej stronie jest Warka)
27 stycznia, o ile pogoda się utrzyma, planujemy zorganizować już dawno omawiany kulig ;-)
Planujemy polatać troszkę po lasach/polach pod Gliwicami.
Do dyspozycji traktor oraz auto terenowe. Z tym, że raczej będzie używać traktora ;)
Spotykamy się najpierw o 13.00 pod Auchan w Gliwicach na Rybnickiej, by potem przetransportować się do Damiana (kilka km od Auchan).
Po kuligu będzie ognisko, kiełabaski, grzane piwo ^_^ oraz tańce i hulańce.
Każdy w swoim zakresie musi sobie zorganizować :
- sanki (jeśli ktoś ma więcej, niech weźmie wszystko oraz wcześniej nas o tym poinformuje).
- coś na ognisko
Czekam na Wasze propozycje terminu (sobota/niedziela) oraz dokladnej godziny.
Jeśli ktoś ma jakieś jeszcze propozycje, proszę śmiało, bez krempowania się ;-)
pozdrawiam,
Adam
_____
propozycja 1 :
po kuligu dzielimy się na dwie drużyny : użytkownicy diesla oraz użytkownicy benzyny i rozpoczynamy wojnę na śnieżki. +1 ode mnie
No i jazda na całego. Ale kulig Adaśko zrobimy w nieborowicach bo więcej polu do manewru. Ja myślę że spotkamy się pod Auchanem a potem wbijamy grupowo do mnie na plac a potem w rejs.
jestem za będe ja z Patrycją a date jest obojętna ale chyba lepiej w sobote 26
no to ja i Kuba też się zgłaszamy:)
Sam chyba bede pozyczal bo niemam swoich
Mi już na myśl o kiełbasie z ogniska cieknie ślinka:)
Ja chcę zmontować jeszcze gumę górniczą ale to jeszcze nie jest pewne.
- - - Updated - - -
Moim zdaniem trza by było zacząć koło 12tej więcej czasu co wy na to.
Buuu... a u mnie sobota oraz niedziela jest pracująca. :( Ja chcę na sanki...