Jutro wyślę
Printable View
kurde ale jak Ci zrobie dzis przelew to sie zalapie??Jeszcze sie waham tylko czy wziac na sam przod czy komplet.Jak cos zrobie przelew wieczorem i napisze w temacie albo PW i skopiuje ewentualnie przelew ale napewno wplace od razu pieniadze wiec jakbys mogl to nie zapomnij o mnie.Tak czy siak pieniadze raczej rano powinny byc na Twoim koncie.Zalezy o ktorej wysylasz zlecenie
Czarny nie opłaca się samego przodu wg mnie brać bo komplet jest niewiele droższy ;) a tylne dywaniki też są na stopery więc nie będą latały po aucie itp ( bo moje dotychczasowe nie miały stoperów ) więc myślę, że warto ;)
nie chodzi mi o kase tylko tylne mam w stanie bdb i co z nimi zrobie??Szkoda wyrzucac
Choćby na zimę Ci się przydadzą :P
Weź pod uwagę na to że nie ma gwarancji że odcień tylnych i przednich będzie taki sam, jeśli weźmiesz tylko na przód oczywiście a tył zostawisz stary :P jak zrobisz mi przelew dziś to kasa do jutra do 19 na pewno dojdzie a zamówienie składam dopiero w nocy
dywaniki narazie sobie odpuszcze bo mam awarie.znowu alternator i aku w ciagu roku.Szlag mnie chyba trafi.Nie odpalilem auta i piechotka do domu
zalapie sie jeszcze na dywaniki jakbym zrobil przelew teraz??Moze Ci wskoczy do wieczora??
przelew poszedl.Chyba powinien juz byc bo mi pokazuje ze poszedl.Przelalem 115 zl.Czekam na info czy beda w tej turze.Pozdrawiam
Jaka jest róznica w dywanikach pasazera jesli chodzi o ten plastikowy element pod stopami w 166 do 2001r?
Duża, podłoga ma inny kształt i jeśli kupimy dywanik do wersji bez plastiku a w rzeczywistości będziemy mieć ten plastik to spory jego fragment będzie wystawał spod dywanika. Z tego co udało mi sie zorientować ten plastik jest tylko w pierwszej serii z lat 1998-2001, potem był chyba jakiś facelift wnętrz i płyta zniknęła.
flatbeet i jak tam pieniadze wplynely??Czarny jest godny zaufania czy jest podstepnym oszustem;)??
haha ciul z tego ze beda po niedzieli jak auto u mechanika:(
Dywaniki dziś do mnie dotarły, dzięki flat za tą akcję :)
Wykonanie wydaje się być w porządku, choć na razie je tylko rozpakowałem i przełożyłem na półkę w garażu. No ale już chyba za tydzień/dwa wylądują na swoim miejscu :)
moje tez doszly ale mam awizo.Jutro odbieram.Napiszeco i jak
odebralem dywaniki i stwierdzam ze jakosc wykonania jest Profesjonalna.Przymierzac jeszcze nie przymierzalem ale wygladaja super.Dzieki flatbeet.Jak zaloze to jeszcze napisze.Pozdrawiam
Witam! kiedy bedzie robione kolejne zamowienie? Wczoraj dopisałem sie do listy i zrobiłem przelew :)
właśnie zauwazylem ze nie dodało mnie do listy :( czy to sie dzieje automatycznie?
pozdrawiam
gdzie mozna zamowic dywaniki i za jaka cene?
A mogę je odebrać sam? Generalnie to kilka razy dziennie przejeżdżam koło siedziby producenta tych dywaników, więc trochę dziwnie bym się czuł oczekując na przesyłkę od nich.
Witam
Dywaniki zamówione, przelew też zrobiony. Zostało czekać na dostawę.
witam moj przelew doszedł cały xD?
Tzn że kolega już wysłał zamówienie ??:) czym to idzie ? kurier poczta?:) i kiedy się tego spodziewać moge??:)
poczta.Ja wplacilem w czwartek to chyba ok.srody po niedzieli bylo
Wystarczy wejść w dział SKLEP - http://www.forum.alfaholicy.org/sklep/73613-dywaniki_samochodowe_zapisy_otwarte.html
zalozylem.Pasuja niby bardzo dobrze ale stopery sa nieco beznadziejne.Ciezko je zapiac bo wykladzina sprezynuje
Też parę dni temu założyłem i dywanik trochę jakby za długi, tzn u kierowcy musiałem dywanik trochę wpychać pod te 'szyny' od fotela, bo inaczej zachodziła na podstopnicę. Jest w miarę okej, nie ma co narzekać :)
a ja też dostałem :) dziękuje bardzo:) bardzo ładne :) nie założylem bo jeszcze autko stoi... ale już już niedługo :)
kurde dzis niemila przygoda.Na trasie Warszawa-Dębica zablokowal mi sie pedal gazu.Myslalem ze to tylko jakies wymysly.Musze jakos przesunac delikatnie dywanik w tyl.Mam nadzieje ze pomoze
- - - Updated - - -
sciagnalem dywanik i wracalem bez bo nie chcialem zaliczyc niemilej przygody
ja na nie oryginalnych dywanikach tak miałem że albo podchodził za bardzo pod gaz albo sprzęgła do końca nie dało się wcisnąć albo tak jak kolego mówisz blokował się hamulec:/ pod fotelem są takie płozy na których się trzyma wciśnij go na chama pod te płozy może Ci to pomoże ja tak miałem i było oki a stoperów nie było tam żadnych ;)
Ja wsadziłem bez stoperów te dywaniki bo mi się nie chciało ich przykręcać póki co i w sumie chyba ich już nie przykręcę bo ani mi ten dywanik nie lata po aucie bo guma od spodu jest świetna i dobrze je trzyma ani mi nic nie blokuje...
dzis patrzylem.Stopery zamontowalem w takim miejscu ze dywanik prawie dotykal prowadnic fotela i dalej nie da sie ich przesunac w kierunku fotela.Ewentualnie bez stoperow jezdzic.Kiszka troche wyszla.Na starych oryginalnych dywanikach czegos takiego nie mialem nigdy