mam wesele znajomego nie damy rady
Printable View
mam wesele znajomego nie damy rady
no to ja tez na 19 sie pisze w sobote
ejjjj no w niedziele albo w piatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moze byc i niedziela i moze byc piatek tylko niewiem jak z reszta, kazdemu nie dogodzi ;)
Dla mnie piątek pasuje najlepiej, około 18.00
w piątek pracuję tak do 20 godziny :(. jak coś niedziela i sobota
Chętnie bym się spotkał z Rzeszowskimi alfaholikami. Mieszkanie tutaj zobowiązuje :D
Ja jestem krakus ale ciiii... bo nie ten z centusiowatych hehe więc YoMem nie jesteś sam z małopolski :) . cholerny tel ....
ja proponuje niedziele koło godziny 19 zeby juz karzdy był po obiedzie u teściowej bądz mamusi!!!!! co wy na to???????
pozdrawiam
Anka
Niedziela byla by chyba najlepsza... Tymin dasz rade ?
Myśle, że niedziela git opcja. Postaram się zjawić. :)
To może w niedziele też się pojawię, tym bardziej że dla Daniela bądź Ani muszę w końcu podrzucić ramki pod rejestracje:)
hahaha pewnie ze tak cobyśmy z ramkami w koncu rozpoznawalni byli
to może jak jest już wybrany dzień to i wybierzmy miejsce już ? :P
Pdp :)
dokladnie pdp a pozniej maly pooowolny przejazd ;D Krzysiek zajedziesz 159 ?:)
A no i godzina 19 ok ?
Ja jednak się nie pojawię, sprawy służbowe czyt. wyjazd do Grudziądza w godzinach porannych w niedzielę. Ania, Danielllooo ramki mam w garażu, jak coś to dziś jestem w domu do 16tej ewentualnie w niedzielę przed wyjazdem możemy się gdzieś umówić.
Panowie wyczytalem ze Tuning Klub Rzeszów ma dzisiaj spota o 21 przy parku Papieskim na Armii Krajowej jest ktos chetny dzisiaj sie tam wybrac ? moze dzisiaj zrobimy spota zamiast w niedziele ? spontan :D
dominik daj mi numer tel twój to można skoczyć. tam :P
Ja też bym chętnie się zabrał jak by nie było problemu :)
Ja 18 moge najwczesniej-uczelnia
a mógł by mnie ktoś tam nakierować, albo żebym za kimś pojechać ? :)
Dobra Panowie kto będzie ?
Ja dzisiaj z tatkiem będę. Spróbuje też zwerbować dzisiaj kolejnego alfaholika do naszej rodzinki :)
Czyli dzisiaj ok. 18 na PDP? Ty Dominik jak coś to chwilke po przyjedziesz i święto. :)
Będziemy
Będę :)
też będziemy
Słowo się rzekło, więc będę .
Ja też się postaram być:)
Ja tez będę:) tylko dokładnie o której?? o 18 to już ciemno będzie może o 16 albo o 17?? a wiec??
tymin będe dzwonił jak pobłądze
Zdjęcia od Piotrusia :)
Załącznik 112187Załącznik 112188Załącznik 112189