jak sie wykuruje to wszystkich kopne w cztery litery
Printable View
jak sie wykuruje to wszystkich kopne w cztery litery
Ja sie za wczasu usprawiedliwiam !!!! Niestety cały czerwiec mam zawalony (wszystkie weekendy gramy i obsługujemy imprezy plenerowe) i raczej nie znajde czasu na to żeby się pojawić!!!! i jeszcze jedno wiem że to nie miejsce ale gdyby ktoś byl zainteresowany moją 147 to pod koniec miesiąca bedę musiał ją wystawic na sprzedaż:(trudno mi bedzie się z nia rozstawać ale czas na coś wiekszego, raczej z tej samej stajni(jeżeli podołam finansowo oczywiście)
ja też się usprawiedliwiam tym, że w weekend dzielnie reprezentowałem wlkp na pomorskim zlocie a ten weekend nie bede miał swojego auto ale może zastępczym przyjade.
Zbliża się weekend.....
niedziela.....
powinienem sie pojawic
może uda mi się wlecieć i bedzie to chyba ostatni raz 147ką!!!:(
U mnie od wczoraj rana walczą z wymianą zawieszenia i hamulców w Alfie i myślę, że wyrobią się do niedzieli.... Jak nie to po prostu przyjadę Pikaczntem (Cinquecento) :D
Nie wiem czy będę, raczej nie, ale może się tak stać, że się pojawię.
paluch ja prawdopobonie przyjade zastępczą 3.0 V6 ale niestety niemiecką technologią więc możemy sobie mały dystans zrobić
A tak dla pewności to gdzie robimy ten spot?
gdzie i o której?
niedziela 17.00 parking M1
Przyjęte do wiadomości, zatwierdzone :D Nawet będę Alfą bo ją dziś odebrałem :D
ok postaram się być
niestety sie nie wyrobie i nie dam rady przyjechac
mnie niestety nie bedzie !!! brak kierowcy a sam prowadzic nie moge
a komu sprzedajesz autko?
narazie nikomu musze dozbierac kase bo mi jeszcze brakuje ,a co masz klienta??? Ciśnienia dużego nie mam sprzedam to sprzedam nie to nie
To ja się znowu wychylę :)
Parking M1 - godz. 17.00
P.S. Pasuje wszystkim?
Pasuje:)
ja dziś odpadam
Tylu nas bylo ze szok. Zabraklo miejsca na parkingu haha. Musielismy wyprosic chlopakow z hondami civic zeby mozna bylo zaparkowac:) trzeba im przyznac - maja chlopaki styl... Rozowe felgi. Brakowalo tylko lalki barbie :)
- - - Updated - - -
Chociez nie ma sie co czepiac. Faszystowskie wozy to nudne kanapy. Kazdy gej teraz ma porsche, honde tradycyjny gosc, bo dlugo pojezdzi. Makaroniarze potrafia zrobic samochod z jajem... Przepalamy jednego civica na miesiac w przeliczeniu na paliwo, ale jest smiesznie. Jestesmy indywidualni :)
fakt musialem na trzy zawracac zeby mnie przepiuscili ;)
Czyli mam rozumieć że klapa była??? ja sie wcześniej usprawiedliwiałem niestety weekendy w tym miesiacu mam zawalone pracą (imprezy festyny itp) i mnie nie bedzie pewnie pojawie się na początku lipca
Jak tylko jest ładna pogoda to staram się wykorzystywać na sportowo, dlatego też mnie nie było ostatnio :)
czy tu ktoś jeszcze żyje
No jasne :D
zyje zyje tylko brak czasu . mam nadzieje ze w tym tygodniu to sie zmieni
Ja również jestem ale w niedziele jade na urlop !!!!! w sobote moge się zjawić
jasne ze zyje tylko robota i robota :(
dzisaj jest zlot, i gdzie
Chyba jestem troche do tylu ze zlotami hehe dajcie znac co gdzie i kiedy
jutro ktos bedzie na malcie?
ja dopiero za tydzien :(
moge wpasc dzis o ile jest zjazd
ja będę w okolicach plazy, ale na malte moge wpaść też
CH czy termy malta?
ja będę jednak pod m1 :D
bylem, ale pomylilem poziomy i czekalem na p4 =]
mimo wszystko - wielkie pozdro dla widzianych chyba 3 innych alf 156 na parkingu na nizszych poziomach. Dwie z rejestracjami PJA, oraz jednej czerwonej 159SW