Jak na ramkach,to pewnie tak ;)
Printable View
Pozdrawiam czerwone MITO, które stało koło Lidla na Szwederowie w piątek - stałam blisko po przekątnej, obok było za mało miejsca co by cyknąć fotkę :)
dzisiaj koło 14 na Poznańskiej czarna 166 ZGR na ramkach klubowych i mały szok przeżyłem widząc 156 sw na gdańskiej z kogutem taxi korporacji t4y... a myślałem, że to jedyna marka samochodu nie nadająca się na taxe ;)
Franek Strzelba Czy aby w sylwestra nie widzieliśmy się na Orlenie w Myśliborzu ? :)
Wracając przed chwilą do domu spotkałem tą taxi 156 SW na Hożej:) Co więcej, kierowca pierwszy mrugnął mi długimi! Miło:cool:
PS. Może gdyby jej właściciel zarejestrował się na forum i podał namiary na siebie, to zyskałby kilku klientów spod znaku AR. Ja na pewno chętnie bym korzystał:)
O kurde, faktycznie stała za mną poliftowa 156 SW (chyba ZPY)! Ale jakoś nie załapałem, że to Ty;) Sory wielkie!
Czemu mi nie mrugnąłeś jak wracałem do auta?!:)
Nie Ty jeden Franek!
Jak go spotkam gdzieś na mieście to wysępie wizytówkę :)
Raz staliśmy wspólnie na światłach ale wtedy o tym nie pomyślałem :(
Powiem Ci więcej - specjalnie zawróciłem żeby zamienić z nim słowo, ale jak podjechałem to akurat odjeżdżał z klientem.
No to urządzamy polowanie na Pana taksówkarza :)
Jak wracałem do auta to widziałem w środku dwie osoby z przodu, ale nie zanotowałem żadnego uśmiechu więc pomyślałem że to kolejny "Alfiarz z przypadku";) A że dużo takich ostatnio spotykam, to mój zapał do pozdrawiania wszystkich w AR nieco osłabł. Ale jednak takie sytuacje dodają wiary w Alfisti (że nawet w Myśliborzu, na tym zabiedzonym peerelowskim CPN-nie, można spotkać "swego";)
Do następnego!
Polowanie można niniejszym uznać za zakończone;)
Pan taksówkarz nazywa się Rafał. Zagadnięty godzinę temu na pl. Szarych Szeregów.
Z tego co się wiem to pod maską kryje się 2,4 JTD, a auto wyprodukowane zostało w 2002 roku.
W środku ma czarną skórkę, a na zewnątrz progi od Sportpacka (nie wiem czy reszta elementów pakietu jest na pokładzie czy to tylko same progi jak u cuoreventi). Więcej szczegółowych informacji na temat egzemplarza u kierowcy;)
Za jego zgodą umieszczam nr tel. pod którym można zamówić Alfataryfę - 601 755 989.
Zaprosiłem go także na forum. Co prawda nie spytałem o rabaty dla Alfaholików, ale myślę że wszystko da się zrobić;)
Dobra robota Franek :)
Domyślam się że to ta sama srebrna SW z taxi4you?
Ta sama i nie inna;)
Wczorajsze spotkanie przy Fali :) czyja ta czarna ślicznotka? :)
Załącznik 44110
Dziś moim sportowym, sorry, służbowym AYGO ganiałem czarną 156 SW po Kamieniu, ramki klubowe były, dogonione nie było :(
Czarna, albo ciemna 156SW (z ramkami) na targach ślubnych. Jeśli ktoś ślub planuje i potrzebuje zakupić obrączki to może odezwać się do mnie. Dla Alfaholików rabaty ;)
Od jakiegoś czasu widuje białą Julcię pod biblioteką PAM'u. Widuję, oglądam i podziwiam :)
Klara, taksiarz już dawno upolowany;)
Na poprzedniej stronie: http://www.forum.alfaholicy.org/zach...tml#post761800
Co tu polować.Nr tel jest.Wystarczy zadzwonić i sam przyjedzie hehe
156 w Gryfinie nieopodal Intermarche. Już czaiłem się żeby machnąć, a tu kierownik sam mrugnął długimi i strzałeczkę do szyby ;)
Dziś o 12 widziana czarna 156 ZS...na klubowych ramkach na Wyzwolenia.Kolega ładnie ciął do przodu:)
Dziś mi taksówkarz w Alfie zamrugał... W szoku byłem... Pozdrawiam
Wczoraj o godzinie 14:40 na pkp widziana alfa romeo 166 na ramkach klubowych. Niestety nikogo nie było w środku
Endrjus pewnie albo turbodreamer ale stawiam na pierwszego:)
Si si to moja stała pod pracą :)
Przeczytałem cały temat ale o mnie ani wzmianki ah
Pozdrawiam :)
ps. Co się dzieje ze zlotami, bo tam cisza.
Dzisiaj widziałem srebrną 156 SW na ramkach ZSL w CZEMPINIU na parkingu Hali Sportowej.
Kto przyjeżdża na turniej? Już drugi raz z rzędu ją widziałem :-D
[QUOTE=pafer83;779305]Przeczytałem cały temat ale o mnie ani wzmianki ah
Pozdrawiam :)
Nie przejmuj się o mnie tez nie:o
W tygodniu nie pamiętam dnia ustrzelona na rondzie blisko selgrosa taxi alfa :D w końcu i ja to cudo zobaczyłem :D
Koszalin, 5 dzień lutego, niedziela, godzina 17.00, skrzyżowanie Orląt Lwowskich i Piłsudskiego. Widziana czarna 156 sedan, przed FL, która dwa razy mrugnęła mi światłami. A ja nie wiedziałem o co chodzi :confused: