Potrzebuję rurę turbo - IC do 146 1.9 JTD. Proszę o kontakt PW.
Printable View
Potrzebuję rurę turbo - IC do 146 1.9 JTD. Proszę o kontakt PW.
Witam, Misiek, jak wygląda sprawa rur do GT 1.9 JTD?
Masz już wszystko dokładnie spasowane (sorry - dotarłem raptem do 30 strony tego wątku i wówczas coś jeszcze było nie halo) i dostępne w sprzedaży?
Potrzebuję zarówno górę, jak i dół - komplecik.
Bardzo proszę o informację dotyczącą dostępności, ceny oraz szczegółów transakcji tutaj, lub na PW. :)
Pozdrawiam!
Kolego zamawiałem ostatnio do GT i pasuje wszystko idealnie. Góra jak i dół.
Tez potrzeba 1.9 jtd 150km będę wdzięczny za info na priv.
Kolego potrzebuję rurę od IC do kolektora tj. tą górną do Alfy 156 1.9JTD 105KM. Podaj cenę i ewentualnie ile czasu musiałbym czekać i jak wygląda to z dostawą. Odpowiedz na Priv.
Jaka cena za górną i dolną rurę do 166 2.4 20V? Proszę o PW
Ja co prawda nie na temat ale laurke dla Misia chce wystawic :)
Po roku uzytkowania urwala mi sie nakladka na pedale hamulca i Misiu w ramach reklamacji podeslal mi dwie nowe. Za darmo!!! Super obsluga klienta trzeba przyznac :)
Panowie jakiego rozmiaru łączniki kupić do dolotu dolnego w 147 1.9 jtd 8v?
jaka cena rury ic gornej do 147 1.9 16v 150km?
Ja do 1.9 jtd 8v kupilem standardowe łączniki z linku ktory podesłał kolega od rur.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Witam.Istnieje możliwość zakupu górnej części dolotu IC Kol.ss?
AR 156 1.9JTD 105km
Pozdrawiam Bartek
Witam chciałbym się dowiedzieć czy te rurki to aktualny temat,jeśli tak to ja jestem chętny do zakupu alfa 147 jtd 150km po FL.podaję nr. tel.692220414 tak będzie prędzej.Pozdrawiam Robson
Witam prosiłbym o podanie ceny na priv za górną rurę do AR 147 1.9 16v 140km. Pozdrawiam :)
poszla odp na pw,i innych chetnych takze za[raszam na pw gdyz nadal sie tym zajmuje jak i innymi rzeczami,linki w stopce pod fotka felgi:)
Ja tez jestem ciekawy ile za dolną i górną rurę do mojej ar 147 jtd. Wiadomość na priv. proszę.
....
witam jaki koszt rury ic-turbo do alfy 159 1,9jtdm
niemam w ofercie do 159
Rury założone, pasują idealnie :) Jutro, jak będzie widno, zrobię zdjęcie i wrzucę. Polecam.
Ile za komplet rur do 156 1.9 115KM 2002r ?
Zamontowane, leży idealnie :)
W jakiej cenie dolny dolot do jtd 1.9 16 v?
Dużo stron żeby znaleźć...
Masz może do 156 2.4 20V?
Jeśli tak to jaka cena?
Jaka cena za kpl. do 2.4 10v, lub ewentualnie za samą górną?
Dołączam do kolegi Johny3 jaka cena kompletu do 2.4 jtdm 20v 156 :)
Witam
Poszukuję rury ic-turbo Lancia Lybra 1,9 JTD 116km.
Witam potrzebuje dolną rurę ic-turbo do alfy 156 2002r 1.9JTD 115km. Jaka by była cena?
Piszcie do niego na priv, pewnie nie czyta codziennie po kila razy tematu żeby wszystkim odpisywać, kontakt na priv z miśkiem jest błyskawiczny.
Ai owszem:)polecam PW,zdecydowanie szybciej:)
Moja rura od misia okazała się źle wyprofilowana.
Po kontakcie z misiem, zasugerował mi żebym rozebrał kolektor, bo to zapewne jego wina.
Niestety, poprzez częste wypadanie rury z kolektora i drganiu rury o maskę będę musiał kupić normalną plastikową.
Na zwrot jest już za późno, dlatego mogę odsprzedać taką rurę do:
alfa romeo 147 1.9 JTD 86kw
cena to 60 zł + przesyłka
Zasugerowalem rozebranie kolektora?A co by to mialo dac?Naprawde dalem taką sugestie?
W mojej poprzedniej miałem komplet rurek i było dobrze , w obecnej na razie oryginały się mają nieźle , ale w związku z chęcią modyfikacji mam pytanie ? Czy nie Myślałeś o robieniu zestawów do frontowego coolera , orientacyjny koszt w warsztacie to ok 1300 zł na gotowo , Może w zestawie zrób to sam było by taniej a i coś pewnie dało by się zarobić :)
No to górna juz zamontowana w moim 2m4 JTD 10V, czuć ogromną roznice w jeździe, od samego początku ładnie wkreca się na obroty. Niedługo zakup dolnej. Sama transakcja przebiegla pomyślnie. Polecam ! :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...015/03/265.jpg
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
komplecik już dotarł :) obejmy już są, teraz tylko montaż :D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=161277&stc=1
misiu7911, czy mógłbyś zrobić dolot do Alfy 156 2.4jtd 20v? tzn. chciałbym zrobić dolot pod frontowy cooler. A jeśli nie to chociaż rurę łączącą filtr powietrza z turbo.
Panowie tak mało jest chętnych na rury do 145/6? Pisałem do Misia i odpisał (praktycznie od razu :-)) że nie ma 145 pod ręką. Fakt faktem odpowiedzi nie dostałem jeszcze ale zrozumiałem w ten sposób że jak będzie wzór to i rureczki będą. Ja bym mu chętnie swoje wysłal, ba przywiózł :-P gdyby nie to że auto jest w nieustannej eksploatacji a żadnego na zastępstwo nie mam. Obydwie rury dość bardzo potrzebne bo popękane więc może ktoś znajdzie na wzorek. Dzięki, pozdrawiam