Ja załatwiałem wszystko sam i nie jest wcale tak dużo jak piszecie 2800zł z Oc .
Printable View
Ja załatwiałem wszystko sam i nie jest wcale tak dużo jak piszecie 2800zł z Oc .
Jeśli to ok 3 tys to i tak niezle chociaż tyle to ja płaciłem za papiery do 1,9 sprowadzonego. Ale to i tak jak dołozymy do ceny to juz nie jest taka atrakcyjna:)
Jeśli stan jest taki jak wygląda na prawdę i nie była malowana nawet to sądzę ze warto
Poza tym na umowie kupna nie trzeba pisać 3000€ :) mozna napisać duzo mniej
Jest ktoś z okolic tej alfy co by mógł zerknąć na nią okiem?
dużo mniej za 2004 rok i topowe 3.2 nie przejdzie ,choć może trochę przebieg ratuje
Przejdzie przejdzie wystarczy ze napisze ze auto do poprawek blacharskich albo np z uszkodzonym silnikiem, nikt mi tego ze skarbówki nie sprawdzi czy na pewno tak jest czy nie :)
Zresztą nie ma o czym mówić
Interesuje mnie czy ktoś mieszka w okolicy i chciałby ją oglądnąć i się przejechać oraz czy ktoś coś wie na jej temat :)
Pozatym jak spisze umowe z mniejsza kwota i potem coś wyjdzie, że w kwitach nie ok albo cokolwiek innego to jestes w plecy różnice w cenie. Koles jesli Ci odda kase to tyle co na umowie:)
suma na umowie nie ma znaczenia, możesz napisać 100 euro, ale i tak zaplacisz od wartości według tabelki
Panowie pomińmy ten temat bo na to mam 2gorzędne spojrzenie i nie interesuje mnie to w tej chwile
Interesują mnie tylko informacje na temat tego auta i ponownie proszę o konkrety